Rowena, Gina en Armanda over van alles en nog wat

Rowena, Gina en Armanda over van alles en nog wat

De dag gaat vandaag rustig voorbij in Utopia. Tijd om je weer van wat Utopia nieuws te voorzien. Zo spraken Rowena, Gina en Armanda over van alles en nog wat.

Tijdens het uitlaten van pony Sasha hebben Rowena, Gina en Armanda het over hun leven in Utopia. Morgen komt er namelijk bezoek voor Armanda en daar zal ook haar vriend bij zijn. Gina denkt dat het haar wel een boost zal geven als haar familie en vriend even langs zijn geweest. Dan neemt het gesprek een andere wending. Armanda begint over Gina en Mark, ik vind jullie wel een leuk stel hoor. Jullie passen echt perfect bij elkaar. Zal het buiten Utopia ook zo zijn? Ze speculeren erop los hoe het dan zal verlopen. Wie weet opent Mark dan een snackbar of Gina een kapsalon. Rowena vertelt vervolgens wat zij vindt van Utopia. Ik voel me een beetje gehaast af en toe. Volgens Gina en Armanda komt dat omdat ze zoveel doet.  Alles kost in Utopia dan ook meer energie, aldus Gina. Alsof alles meer impact op je heeft en dus meer van je energie opslokt. De dames verwachten dat de komende maanden ook zwaarder gaan worden, vooral omdat je dan minder vaak naar buiten kan vanwege de kou en dan nog meer op elkaars lip zit. Als Rowena weggaat om binnen te helpen, vraagt Gina aan Armanda hoe Amado het zal gaan vinden als hij op bezoek is. Armanda maakt zich daar niet te druk om, hij zal het vast wel leuk vinden. Haar schoonmoeder daarentegen was minder enthousiast dat ze Utopia in ging. Armanda hoopt dat zij wat meer overtuigd zal raken als ze op bezoek is geweest. Maar hoe dat precies gaat verlopen omschrijven we je morgen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joze at 00:13

  Als die schoonmoeder van Armanda morgen mee komt, zullen er veel streamlocks
  zijn, denk ik.
  Ze vond het al niets dat ze erin ging en zal wat ze op de streams ziet van de
  andere inwoners niet vrolijker zijn geworden.
  Of ze moet misschien, zoals, al die familie/ vrienden zeggen dat ze heel trots is!

 2. MariaBora at 19:30

  juist als het buiten koud is kun je goed werken, je moet natuurlijk niet in je blote reet lopen, maar gewoon lekker aankleden en klusjes doen, wordt het vanzelf warm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *