Rob weigert om op Brooklyn te passen

Rob weigert om op Brooklyn te passen

Zoals we eerder al schreven hebben Mark en Gina een horror nacht gehad met Utopia baby Brooklyn. Waarschijnlijk door de horror modus die Bas eerder regelde. Mark en Gina zijn min of meer uitgeput en zouden graag een momentje voor hun zelf willen om even bij te tanken. Ze proberen Rob en Stefanie te ronselen om op de baby te passen…

Bij het rokersbankje begint Mark het gesprek met Stefanie en Rob. “We hebben natuurlijk een horrornacht achter de rug hè… maar Rob onderbreekt hem, hij ziet de bui al hangen. Ik ga echt niet voor een pop zorgen voegt hij eraan toe. Gina en Mark proberen hem nog te overtuigen, maar het is tevergeefs. Rob blijft bij zijn besluit, vraag Stiff maar, ik ga niet voor een pop zorgen. Ouders Mark en Gina blijven enthousiast en blijven dan ook proberen. Ze maakt zelfs geluidjes probeert Mark nog. Helaas zonder succes… Stefanie lacht om wat er zich afspeelt maar wil het best doen. Maar wel met een voorwaarde en die is dat ze gewoon mag roken en drinken. Van Mark mag dat wel, het wordt toch niet geregistreerd. Er wordt afgesproken dat vanavond tussen 21:00 uur en 22:00 uur Stefanie gaat baby zitten. Eindelijk weer even quality time zegt Mark opgelucht. Rob antwoordt quality time? Je bent pas twee dagen bezig he! De twee vinden dat ze het verdienen en daar houden we het dan ook maar op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Maria at 13:50

  Mark en Gina, gaan jullie eens naast elkaar staan, dan kan ik een grote schop onder jullie kont geven, zijn die tuitlipjes van Gina ook meteen weg, pak die pop in en retour zenden, jullie sporen niet. Bij Rob hoef je helemaal niet met die onzin aan te komen, Gina bel anders je moeder en gooi die pop dan over het hek, kan zij er een nachtje op passen.

 2. johanna at 12:30

  RESPECT VOOR ROB!!!
  Wegtrappen die achterlijke pop en de zogenaamde psychisch gestoorde nepouders M & G erachteraan.
  Stelletje randdebielen daar, onbegrijpelijk dat er ook nog zoveel in meegaan maar zoals ik al eerder zei: is dit wat maanden afgesloten van de buitenwereld met je doet??? Of is het pure verveling???
  Laten ze maar weer meer gaan werken, wanneer zien we die Gina nog in haar van Mark geschooide kapsalon aan de slag??? Kan tegenwoordig alleen maar een zielig kinderachtig stemmetje opzetten…

  • anneke at 12:00

   Ze knipt alleen de bewoners , en daar heeft ze het druk genoeg mee vooral nu de pop er is zal ze helemaal moe zijn.
   Zal wat zijn als ze 2 kinderen van 2 en 3 daar een dagje heeft en nog lekker druk ook en dan nog koekjes willen bakken en dan geen hulp van andere bewoners, ze loopt gillend met der kist naar buiten.

 3. rina at 20:04

  Wat een gestoord stel Mark is ook aangestoken die had ik wijzer gedacht.
  En dan na 2 dagen moe ze moeten in het echt dan maar niet aan kinderen beginnen.

 4. Marja at 16:42

  Haal de batterij er maar meteen uit. Vraag het anders even aan mammie Gina. Dat deed je toch bij de biggen ook. Wat een stompzinnig gedoe, jammer dat stefanie ja zegt

 5. MariaBora at 15:18

  Wat een vertoning met die pop zeg, Mark en Gina, ik geloof dat jullie op het ogenblik niet helemaal sporen, Rob wil niet oppassen op een pop, geef hem eens ongelijk, als ik dit zo lees en ik wist niet dat dit van Utopia kwam zou ik denken dat ik in een psychiatrische kliniek terecht was gekomen, als je een echte baby hebt Gina kun je ook niet na 2 dagen de buurvrouw erbij halen om op te passen, doe dat ding weg en probeer, zover dat mogelijk is, een normaal leven te hebben, of ga anders naar huis en zoek een kleuterklas op die met dit soort poppen speelt.

 6. anneke at 15:03

  Wie wilde de baby pop Mark en Gina toch dat moeten ze de gevlogen er daar mee ook zien je kan je baby ook niet bij de buren onder brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *