Rumoerige nacht door de Utopia baby

Rumoerige nacht door de Utopia baby

Dag 689 is inmiddels al een tijdje aan de gang maar vannacht is er ook nog wat gebeurd. Zo liet Utopia baby Brooklyn veel van zich horen, wellicht heeft de “terror modus” er iets mee te maken?

De nacht was niet relaxt te noemen voor kersverse ouders Mark en Gina. De real care baby had op zijn zachtst gezegd niet helemaal zijn avond én nacht. De baby begon rond een uur of vier in de middag met huilen en is er daarna bijna niet meer mee gestopt. En dat zette zich in de nacht ook nog lekker voort. Gelukkig voor de andere bewoners sliepen ze niet in de loods. De ouders en baby hebben in de B&B geslapen. Baby Brooklyn begon om 00:12 uur meerdere keren te huilen, waarna Gina haar de fles gaf en verder verzorgde. Maar om 01:00 uur wilde de baby nog altijd niet slapen. Gina besloot de baby mee te nemen naar de loods om naar het toilet te gaan. En dan eindelijk om 01:45 was het stil en rustig, tijd om snel te slapen. Maar lang hebben de ouders niet kunnen genieten. Om 03:15 begon het feestje overnieuw, Brooklyn liet weer van zich horen.  Gina gaf vervolgens de fles en ging daarna weer slapen, een kort slaapje want nog geen 10 minuten later begon de baby weer te huilen. Wederom gaf Gina de fles en Mark besloot de baby daarna over te nemen. Om 04:20 werd het rustig en konden de ouders van hun slaap genieten. De terror modus die Bas eerder regelde lijkt in werking getreden. Hopelijk hebben Mark en Gina vandaag wat meer rust…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ann at 13:36

  Een goede grap van bas??? Nou ik vind het echt geniepig om achter iemands rug, wat degene besteld heeft, tebellen..en wat regelt bah..
  En eerlijk is eerlijk, wat ik nooit had verwacht gina doet haar best en gaat ook s nachts bed uit, dit had ik nooit verwacht

 2. Marja at 12:48

  Die pop is totaal overvoerd, is schijnbaar het enige wat ze kunnen bedenken. B enB gasten afgezegd. Wel dure pop maar daardoor geen verdiensten. En dat vindt Ivan de verschrikkelijke allemaal goed?
  Gina zeal wel lekker blijven slapen omdat het zo zwaar was vannacht

 3. ah at 12:15

  Eindelijk een goeie grap van Bas. Wil je slapen Mark en Gina: haal de batterijen eruit. Bij deze baby wil het wel . Veel succes verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *