Stefanie is bang dat ze met kerst naar huis moet

Stefanie is bang dat ze met kerst naar huis moet

Nog meer negativiteit in Utopia, echter gaat het dit keer niet alleen maar om Armanda maar om Stefanie. Ze heeft een gesprek met Mark, een emotioneel gesprek…

Op de vide hebben de twee een gesprek over de nominaties. Stefanie vertelt tegen Mark dat ze een heel sterk gevoelt heeft met kerst naar huis te moeten. Mark kijkt wat verbaasd naar Stefanie die droevig op bed zit. Stefanie legt uit dat ze bang is dat mensen op haar gaan stemmen vanuit emotie. Dit omdat ze niet doen wat anderen willen of omdat ze te weinig zal doen. Terwijl ik me juist honderd procent inzet als ik een duidelijk doel heb voegt ze eraan toe. Mark denkt dat het verstandig is als Stefanie zich op het ergste voorbereid en de stemmen positief opneemt. Ga ervan uit dat je op de bank terecht komt voegt hij eraan toe. Stefanie begint te huilen en Mark probeert haar een beetje op te beuren. Stefanie zegt dat ze de laatste tijd zo goed zichzelf is geweest. Ik luister veel beter naar iedereen maar waarom zeggen mensen dan dat ze niet op mij kunnen bouwen en ik niet na ze luister vraagt ze zich af. De twee kletsen erover door en komen tot de conclusie dat mensen steeds van mening veranderen. Op het ene moment vind iemand je aardig en dan niet meer. Volgens Mark moet Stefanie meer over haar gevoelens praten en op mensen afstappen. Dan komt Gina binnen en die geeft bij het zien van Stefanies tranen gelijk een dikke knuffel. Gina vindt dat het stemmen een onderdeel van het spel is dat geheim moet blijven. Zij weet ook niet van Mark wat hij gaat doen. Maar voor Rob, Bas en Armanda hoeft Stefanie in ieder geval niet bang te zijn. Zal Stefanie met kerst thuis zijn? Of toch nog in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 17:18

    Ik denk dat Stif nog wel blijft, ik hoop dat Cees vertrekt maar die zal nog wel weer mogen blijven, die verandert wel weer na de stemming. Tofu zal wel weggestuurd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *