Stefanie moet niet op Armanda stemmen

Stefanie moet niet op Armanda stemmen

Bas en Stefanie zijn in de gym en praten over de aankomende nominatie. Deze vindt morgen alweer plaats. Stefanie vertelt ook aan Bas dat ze er een heel slecht gevoel over heeft. Bas blijkt goed te hebben opgelet tijdens de academie over borderline en zegt, waarschijnlijk is je gevoel emotie en rationeel. Stefanie lacht maar vindt niet dat Bas hier alles op moet afschuiven. Dan begint Stefanie over iets anders, ze vertelt over gisterenavond.  Er was een make-up workshop, en ondanks dat het niet mijn ding was deed ik mee. Dit omdat ik ook mee gedaan heb aan de fotoshoot. Wel heb ik eerlijk aangegeven dat ik de workshop niet leuk vond. Gabriëlle en Nicole reageerden daar nogal rot op, krijg ik meteen Gabs en Nicole dan ga je toch weg, dan rot je toch lekker op en ga lekker pokeren en bier drinken. En op een gegeven moment was er ook iets anders. Wie zat er naast mij? Armanda. Die maakte een opmerking ergens over en ik zei oh, de stemmingen komen er zeker aan. Was echt gewoon een grapje. En dan hoor ik Nicole daarna zeggen ik heb zo’n hekel aan mensen die dat de hele dag zeggen. Ik maak één keer zo’n grapje zucht ze. En daarom is Stefanie ervan overtuigt meerdere stemmen te krijgen.

Misschien zelfs wel drie. En waarom Nicole zo tegen mij doet weet ik wel. Omdat ik niet naar haar luister voegt ze eraan toe.Omdat zij mij niet ziet zoals zij mij graag zou willen zien gaat Stefanie verder. Ik trek mijn eigen plan en daar houdt ze niet van. Ook zou ik graag met sommige bewoners gaan praten, maar ik is bang dat mensen denken dat ze dat doet omdat de nominatie eraan komt. Maar lieve schat begrijp dan, als jij puur handelt, niet vanwege de stemmingen, dan boeit het toch niet hoe zij denken? Dan is het toch hun fout hoe zij denken aldus Bas. Bas vindt dat het meer iets zegt over de andere mensen, dan over Stefanie zelf. Stefanie vraagt vervolgens aan Bas op wie hij gaat stemmen. Bas zegt een lange tijd zeker te zijn maar nu weet hij het niet meer. Ik vind Benjamin raar de laatste tijd voegt hij eraan toe. Stefanie heeft daar wel iets aan toe te voegen en vertelt over gisterenavond. Benjamin was nogal teut en verandert dan in een ander persoon Het is triest om te zien volgens Bas. Stefanie weet het zelf ook nog niet, in eerste instantie dacht ik 1x Bjorn, 1x Nicole, 1x Armanda. Maar ik wil te veel mensen een een stem geven geeft ze toe. Bas probeert Stefanie over te halen om niet om Armanda te stemmen. Volgens hem respecteer Armanda haar heel erg en is ze best wel gesteld op Stefanie. Als Stefanie Armanda een stem geeft dan is het omdat ze de discussie zat is, zo zegt ze zelf. Stefanie neemt na het sporten een kijkje bij Armanda. Ze vertelt dat ze het idee heeft dat ze op de bank komt, maar dat ze nog niet weet op wie ze gaat stemmen. Ook Armanda weet zeker dat ze op de bank terecht komt. Dat zal niet aan mij liggen in ieder geval antwoordt Stefanie. De woorden van Bas lijken effect gehad te hebben of toch niet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 20:21

    Ik snap niet dat Bas tofu erin wil houden, hij heeft al meerdere keren aangegeven dat als ze weg is hij weer vlees gaat eten. Maar ja , dat is Bas die veranderd meerdere keren van mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *