Spanningen om nominatie in Utopia

Spanningen om nominatie in Utopia

Vandaag is het dan zover, de laatst nominatie ronde van dit Utopia jaar. En dat het spannend wordt dat is zeker! Wie wordt er genomineerd en wie blijft gespaard? Omstreeks 12:00 uur weten we het want dan begint het spektakel waar we uiteraard verslag over zullen doen. Maar eerst blikken we nog even terug op gisterenavond, er waren een hoop gesprekken over de stemronde.

Bjorn & Rowena
Bjorn is inmiddels al een flinke tijd in de loods en heeft redelijk wat bewoners zien komen en gaan. Rowena heeft nog maar één nominatie meegemaakt. Daarom besluit Bjorn zijn wijsheid met z’n maatje te delen. Het is belangrijk dat je eindigt met iets positiefs legt hij uit. Dat is wat blijft hangen voegt hij eraan toe. Zelfs als je iemand drie stemmen geeft, moet je volgens deze theorie een positieve noot toevoegen. En dat je hoopt dat het anders wordt. Daarna vertelt hij van wie hij stemmen zal krijgen, althans wat hij denkt. Hij denkt onder andere stemmen van Stefanie te krijgen. Niet drie want ze zou waarschijnlijk ook voor Armanda gaan. Maar ik stem ook op haar omdat ze altijd zo negatief is. Rowena antwoordt een beetje droevig dat ze niemand naar huis wil. Maar ik ben ook wel weer toe aan een beetje verandering voegt ze eraan toe…

Benjamin & Bass
Maar er gebeurde nog meer, zo nam Bas Benjamin even apart. Hij wil opheldering Benjamin liet vallen dat het leek alsof Bas een Gina aan het doen was. Hij doelt daarmee op Gina die tijdens de vorige nominatie ineens erg sociaal actief werd . Zo’n PR-stunt ligt niet in jouw aard zegt Benjamin. Maar jij bent vaak onzichtbaar. En het valt me op dat je meer in de loods bent. Maar dat is ook wel een positieve ontwikkeling aldus Benjamin. Volgens Bas is het geen PR-stunt. Hij voelt zich gewoon lekkerder, dus hij is nu ook een stuk actiever. Daarna wordt het nog serieuzer, Bas vertelt dat hij twijfelde om op Benjamin te stemmen. Maar dat ga ik niet doen, man. We hebben leuke humor samen en kunnen het goed met elkaar vinden. Dat zou ik zonde vinden.Wel vertelt hij geschrokken te zijn van Benjamin. Gisteren had je te veel gedronken en toen had ik ineens een hele andere Benji voor me. Daar moet je wel mee uitkijken. Benjamin blijft stil en bekent later dat hij nu twijfelt om op Bas te stemmen. Stefanie, Armanda, Wim, Mark, Gina, Rowena – ze lopen nog allemaal gevaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *