Ivan gaat de nominaties anders aanpakken

Ivan gaat de nominaties anders aanpakken

Inmiddels zijn de lijnen al even gesloten, je kunt niet meer je minst favoriete bewoner nomineren en zo mogelijk naar huis sturen. Vandaag om 12:00 uur zal de stemronde starten en dan weten we ook wie er genomineerd zal zijn. Enfin terug naar gisterenavond een gesprek tussen Ivan en Stefanie over hoe kan het ook anders: de nominaties.

Ivan zegt tegen Stefanie dat hij het een beetje spannend vindt, de nominatie. Ik hoorde dat je niet gaat doen wat je twee maanden terug zei vraagt Stefanie vervolgens. Nou antwoordt Ivan, ik zei dat ik vol op Cees zou gaan maar toen zag ik zijn ontwikkeling de afgelopen twee maanden. Dus dat is het eigenlijk niet waard voegt hij eraan toe. Ik weet ook niet of ie werkelijk veranderd is, of dat ie zich inhoudt, enkel omdat hij weet dat dit zijn laatste stemming kan zijn gaat hij verder. En door deze verschuivingen wordt het ook moeilijk, dit is de moeilijkste nominatie tot nu toe aldus Ivan. Beide hebben nog niet echt een idee op wie ze gaan stemmen. Ivan geeft toe dat hij er helemaal gek van wordt. En Stefanie is het daar ook wel mee eens. Er zijn zoveel namen door mijn hoofd heen gegaan voegt ze eraan toe. Vervolgens vraagt Stefanie of hij op haar zal stemmen maar helaas krijgt ze daar geen goed antwoord op. Ik ben ervan overtuigd dat ik op de bank kom. Maar daar lig ik niet wakker van zegt ze vervolgens. Ivan begrijpt haar onzekerheid niet, laatst deed ze het zo goed bij de academie over borderline. Ik mis af en toe een vechters-mentaliteit mis ik bij. Ik krijg het gevoel dat het voor jou allemaal wel prima is zo.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 13:44

    Het valt me tegen van Ivan , hij is toch altijd een man die zich aan zijn woord houdt, waarom stemde hij dan niet op Cees. Hij gaat er spijt van krijgen , Cees zal echt wel weer gaan zeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *