Gaat Armanda een week niet praten?

Gaat Armanda een week niet praten?

Armanda is geïnspireerd door een man die een jaar lang niet heeft gepraat. Met Cees deelt ze een ambitieus plan… Maar wat de rest ervan zal vinden?

Op de bank vertelt Armanda dat ze een nieuw idee heeft. Aangezien iedereen kritiek op haar heeft denkt ze erover een week lang niet praten. En dat ik dan ook zeg je moet niet lastig doen dat willen we allemaal niet horen. Maar Armanda wil het tegendeel bereiken, je wordt de mond gesnoerd als je iets wil veranderen in de wereld. Dieren hebben ook een stem. Waar dit idee vandaan komt? Ze kent iemand in Australië die een jaar lang niet heeft gepraat om dit onder de aandacht te brengen. Armanda zou het echt vet vinden om te doen maar ik weet niet of ik het volhoud voegt ze eraan toe. Cees luistert aandachtig en grinnikt dan, hij raadt Armanda aan niet op dit moment te beginnen. Armanda is het daar mee eens, dat lijkt haar ook niet zo verstandig. En vertelt dat ze bang is om ook op de bank terecht te komen en ook kan ze niet met de potentiële bewoners praten. Maar het zou wel een vette actie zijn sluit ze het gesprek af. Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. gea at 14:23

    Ik ben benieuwd wanneer ze daar mee gaat beginnen, want binnenkort is het twee dagen kerstmarkt dan kan ze geen rondleidingen geven of het moet met gebaren. Als ze nou gewoon op 1 Januari vertrekt is het ook in orde kan ze het thuis uitproberen.

  2. jolanda at 22:45

    Hellemaal gestoord die griet.jammer dat ze niet genomineerd is.heeft op iederen commentaar,maar zeg je iets tegen haar is het huilen.Vind zichzelf heel wat.roddel en ze is zelf ook aartslui.alleen als het over haar doel ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *