Angela moet Utopia verlaten

Angela moet Utopia verlaten

En toen was het tijd om te bespreken wie van de potentiële bewoners er mag blijven. Wordt het Ramona of Angela?

Angela en Ramona gaan naar buiten.  De rest van de bewoners gaat zitten om te bespreken wie er mag blijven. Tijd om te stemmen. De stem van Gabriëlle gaat naar Ramona. Ze gunt haar een groei in Utopia. Ook Gina en Nicole stemmen voor Ramona. Ook andere heren kiezen voor Ramona, Mark gunt het haar om in Utopia leuk te zijn. Benjamin en Rowena zijn allebei erg onder de indruk van Ramona. Ze heeft een pittig karakter. Naomi denkt dat zij veel gemeen heeft met Ramona. Bjorn, Bas en Armanda gaan voor Ramona. Gisteren heeft Angela tijden het pokeren zich flink laten gaan en daar houdt Bas niet van. Armanda denkt dat ze veel nieuwe dingen kan inbrengen. Cees vertelt dat hij voor Angela wilde gaan maar na het samen koken gisteren is hij van gedachten veranderd ook hij stemt op Ramona. Dit komt erop neer dat Angela moeten vertrekken, tijd om de twee potentiële bewoners ervan in te lichten.

Naomi vertelt dat ze precies snapt hoe de dames zich voelen. Ze geeft allebei de dames een compliment. Angela is een wijze vrouw, Ramona los en gezellig. Naomi maakt het niet onnodig spannend en spreekt snel de verlossende woorden Ramona jij blijft. Angela geeft Ramona een compliment. Ze denkt dat de bewoners een goede keuze heeft gemaakt. Ze denkt echt dat Ramona iets kan veranderen met haar theater. Zelf heeft ze enorm genoten en ze bedankt de groep. Ramona is helemaal van slag gruwelijk zegt ze alleen maar. Angela vind het oke om weer naar huis te gaan, vanavond gaat ze Sinterklaas vieren met haar familie. Wel baalt ze dat ze geen stemmen heeft gekregen. Ramona kan het nog steeds niet geloven. Van Rowena krijgt ze een compliment, je bent zo’n mooi en warm persoon. Ramona moet morgen beslissen wie van de genomineerden Utopia zal moeten verlaten. Ze laat weten dat ze de groep mee wil nemen in haar beslissing. Wim loopt toevallig voorbij en hij krijgt allemaal complimenten van de meiden. Hij is een knuffelbeer, kan heel goed bouwen en blijft lekker zichzelf. Ik zal het je heel erg kwalijk nemen grapt Nicole tegen Ramona over een eventueel vertrek van Wim. Diep in mijn hart denk ik dat dit de juiste keuze is, maar ik houd niet van verliezen zegt Angela nog tegen Ramona. En dan is het tijd om naar de poort toe te gaan. Na de foto en een dikke knuffel gaat Angela richting de poort. Doei, doei, zet hem op hè roept ze nog naar de bewoners en slaat de poort dicht. Het Utopia avontuur van Angela is voorbij.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 20:32

  Nicole tegen Ramona ik zal het jammer vinden als je Wim weg stuurd, als grapje
  Zal mij benuwen wanneer de eerste reacties komen van hebben we de verkeerde genomen of niet , dat zien we wel wanneer ze de volgens de bewoners de verkeerde eruit gestuurd gaat worden.
  Ik had wel willen zien als ze een ouder persoon erin hadden gelaten ,hebben ze Angela wel goed leren kennen of hebben ze zich alleen op Ramona gestort omdat ze lekker kan lachen en nu nog mee doet.
  Zo ging het met de andere ook .

 2. gea at 18:25

  En het manipuleren is begonnen,”als je Bas eruit stuurt ga jij als volgende” volgens Bjorn en Tofu. En Stef hrbben genomineerd om haar wakker te schudden, aan me hoela.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *