Ramona lijkt moeilijk een keuze te kunnen maken

Ramona lijkt moeilijk een keuze te kunnen maken

Ramona is de nieuwste bewoner, Angela moest Utopia verlaten en nu is dus aan Ramona om één van de genomineerden naar huis te sturen. Maar wie? Ramona lijkt het zelf ook nog niet echt te weten, ze ging daarom het gesprek aan met Gabriëlle.

In de horecakeuken begint Ramona het gesprek. Wie vindt jij dat er moet blijven vraagt ze aan Gabriëlle. Gabriëlle antwoordt dat ze daar geen antwoord op kan geven. Ik heb liever niet dat er iemand moet gaan voegt ze eraan toe. Maar als je goed om je heen kijkt weet je in je hart wel wat je moet doen. Ramona lijkt nog niet zo zeker te zijn, ik wil wel op mijn gevoel afgaan maar ik weet niet of die keuze zo verstandig is. Ik ga daarom binnenkort met de genomineerden praten besluit de kersverse bewoner van Utopia. Even later komt Stefanie de keuken in, als Ramona de ruimte alweer heeft verlaten. Gabriëlle benadrukt tegenover Stefanie dat ze niet wil dat ze gaat. Stefanie lijkt het niet meer zo erg te vinden, als ik ga dan ga ik antwoord ze nuchter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *