Wim vindt de stemmen die hij kreeg onterecht

Wim vindt de stemmen die hij kreeg onterecht

Terwijl Mark druk bezig is in Le Luifel besluit Wim even te gaan kletsen bij de frietkraam. Al snel wordt er gesproken over de eliminaties en de stemmen die Wim kreeg…

Mark zegt een beetje grappend het is misschien wel je laatste nacht. Ja antwoordt Wim, wie weet. You never know… Mocht ik gaan dan ga ik jullie heel erg missen voegt hij eraan toe. Volgens Mark is Wim op de bank gekomen door de stemmen van Ramona. Die kl*te stemmen die je krijgt van Rowena… Wim onderbreekt hem, en drie van Bas. Mark kan er niet bij dat iemand als Rowena drie stemmen durft te geven. Als er echt iemand naar huis wil, dan is het makkelijk om iemand drie stemmen te geven zo concludeert hij. Maar dat is nu niet het geval. Wim vertelt het ook niet te begrijpen. Je geeft  één stem om diegene te motiveren, twee stemmen als een soort van laatste waarschuwing en drie stemmen als je iemand echt niet meer in Utopia vindt passen voegt hij eraan toe. Ik vind ze persoonlijk niet terecht aldus Wim. En toen ik na de stemming naar zijn slaapkamer toe liep viel Rowena huilend bij mij in de armen. Ik vind dat belachelijk. Je geeft iemand drie stemmen en vervolgens gaat diegene zitten huilen, aangezien diegene niet wil dat je gaat. Waarom stem je er dan drie? Zijn Wim zijn bedenkingen terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. gea at 03:24

  Wim heeft gelijk, Rowena had er zelf meer verdiend. Wat doet zij nou helemaal in utopia ook niks hetzelfde met Bas die gaf hem ook 3 stemmen omdat hij niet wist aan wie hij ze anders moest geven.

 2. anneke at 23:57

  Geef Wim helemaal gelijk er doen er meer niks , en kreeg hij wel toestemming om wat te maken.
  Ik begrijp ook niet waarom Armanda niet meer stemmen heeft gehad , iedereen had wel wat op haar aan te merken .
  Vooral die opmerking over Stefanie over haar ziekte ,zegt ze dat die ziekte niet bestaat ik had haar meteen 3 stemmen gegeven.
  Zal wel leuk zijn als Ramona zei : ik ben het niet eens met de stemming ik wil dat Armanda eruit moet , maar ja dat gaat jammer genoeg niet gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *