Ramona spreekt met genomineerden Wim en Bas

Ramona spreekt met genomineerden Wim en Bas

Morgen mag nieuwe bewoonster Ramona beslissen wie van de genomineerden Bas, Wim of Stefanie Utopia definitief moet verlaten. Ze gaf eerder al aan dat ze er nogal wat moeite mee had en dat ze het gesprek aan zou gaan. Momenteel heeft de nieuweling al met Wim en Bas gesproken…

Gesprek met Wim
Bedankt dat je op mij gestemd hebt Wim zegt Ramona tegen Wim. Ramona vertelt dat ze veel zin in haar Utopia avontuur heeft. En ze heeft de afgelopen dagen nog niet veel nagedacht over wie ze naar huis moet sturen. Waarom ben je eigenlijk genomineerd vraagt de nieuweling.

Ik heb sowieso één stem, omdat ik vlees eet antwoordt Wim. En ik heb één stem omdat ik de meubellijn heb stopgezet en me zou richten op de bouw. Daar was vlak voor de stemming nog niets van te zien. Aan de ene kan vind ik dat ze gelijk hebben, want ik heb niet zo veel gedaan in de afgelopen maand. Maar aan de andere kant ben ik wel elke dag bezig. En ik heb drie stemmen omdat ik mijzelf niet zo goed liet zien en ik heb drie stemmen omdat er meer was dan bouwen en bardiensten alleen. En dat ik mij ook moest richten op andere dingen voegt hij eraan toe. Ramona denkt dat hij Wim eerst moet leren kennen voordat ze goed met hem kan praten. Jij bent volgens mij wel een spontane en grappige jongen voegt ze eraan toe. Wat ga je doen als je mag blijven? Gewoon verder waar ik gebleven ben antwoordt Wim. Natuurlijk zal ik heus wel in mijn achterhoofd meenemen waarom ik stemmen heb gekregen. Maar ik ben wel zoals ik ben. Ik ga mezelf niet veranderen voor een ander. Ik blijf gewoon mijn ding doen, meer kan ik niet doen aldus Wim.

Gesprek met Bas
Na het gesprek met Wim praat Ramona met genomineerde Bas. Veel mensen denken dat jij weinig doet begint Ramona. Maar wat vind jij daar zelf van? Bas zegt dat die mensen wel een beetje gelijk kunnen hebben, omdat ze niet zien wat hij allemaal doet. En aan sommige dingen wil ik gewoon niet aan meedoen voegt hij eraan toe. Ramona vraagt vervolgens aan Bas waarom hij denkt dat hij stemmen heeft gekregen. Bas vertelt dat hij stemmen van Gina heeft gekregen. Dit vanwege de blacklight grap en de Utopia baby. En ik had er eentje van Wim, die zag mij lopen van de blacklight en dat vond hij sneaky.  En van Nicole en Benjamin vanwege de marktdag voegt hij eraan toe. Wat wil je nog gaan doen vraagt Ramona. Bas vertelt dat hij een apres skitent wil beginnen. En helemaal afgetraind zijn. Dat ik dan naar buiten loop, helemaal gespierd, terwijl ik gewoon nog vegan ben. Ik denk dat dat een hele mooie boodschap is naar de buitenwereld zegt hij enthousiast.

Hopelijk is Ramona zo wat wijzer geworden om haar stemkeuze wat makkelijker te maken. Ze moet nog met Stefanie praten, of zou ze er al uit zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. jane at 09:36

  jongens het is toch duidelijk, helder en klaar dat stefanie ernstig ziek is en hulp nodig heeft.
  we hebben het toch niet over een schrammetje. De TBS klinieken zitten vol Borderline patienten.
  Wakker worden allemaal.

 2. gea at 03:31

  De motieven van Bas om te blijven slaan nergens op, een apres-ski tent terwijl het hier toch niet zoveel sneeuwt en wie komt er daarvoor naar utopia. En dat gespierde dat doet hij thuis maar. Weg ermee.

 3. Yvon at 00:35

  Nou dat zijn nog eens echte sterke punten van Bas waarom hij in Utopia moet blijven,goed onderbouwd Bas…..helemaal hoe jij bent ikke ikke ikke en de rest kan stikke.
  Hoop dat Ramona wel een beetje verstand heeft en zeker Wim erin laat

 4. anneke at 00:05

  Ik zal het jammer vinden als Bas er nu uit moest , net nu hij tot Utopiaan van het jaar gekozen kan worden .
  Ik keur zijn geintjes die hij gedaan heeft niet goed maar Ivan die schreeuwt te veel vooral na de stemming want voor de stemming doet hij lief, Mark met zijn gemene streken wat geld betreft en het slappe gedoe met Gina hij heeft gewoon geen balle zo zwak is hij .
  En het wordt zeker geen vrouw die Utopiaan van het jaar wordt

  • Klaverboer at 01:02

   Eigenlijk verdient niemand echt de titel Utopiaan 2015. Op een ieder is wel wat aan te merken. Misschien dat we de zenderkamer moeten nomineren omdat ze bijna iedereen weten te manipuleren en denken dat we er in trappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *