Bas en Gina over kanshebbers

Bas en Gina over kanshebbers

We brengen weer wat portie Utopiaan van het jaar verkiezing nieuws… Dit keer tussen Gina en Mark. Zij bespreken de mogelijke kanshebbers.

Bas laat zijn kapsel knippen door Gina, het moet wat bijgewerkt worden. Ondertussen praten de twee over de aankomende verkiezing. Bas denkt dat Mark een grote kans maakt. Maar Gina denkt nog een kanshebber te weten, Cees. Hij heeft een ontwikkeling doorgemaakt die sommige mensen erg belangrijk vinden voegt ze eraan toe. Vervolgens vraagt ze aan Bas of hij al weet op wie hij gaat stemmen. Bas antwoordt dat hij nog twijfelt over vijf mensen. Maar gaat hij verder, ik vind eigenlijk dat meerdere mensen het verdienen. Gina zegt dat ze het daar mee eens is. Ik ga mijn stemmen verdelen. Er zijn meer mensen waarvan ik denk als jij zou winnen zou ik echt niet gaan vloeken. Dan vind ik dat echt terecht! Wel bekend Gina dat ze blij is als het erop zit, ze vind dat er aardig wat spanningen zijn op het terrein. Bas vindt het allemaal wel mee vallen, hij heeft er weinig van gemerkt. Ja gaat Gina verder, je merkt die spanning vooral onder de vrouwen. Zo’n spanning van er gaat wat gebeuren. Ik zal blij zijn als het achter de rug is sluit de kapster af…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anonymous91 at 11:17

    Gina zou mijn stem krijgen voor utopiaan van het jaar, maar ik ben realistisch en Bas gaat gewoon makkelijk winnen, zo simpel is het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *