Bjorn vindt dat Bas geen gewenste winnaar

Bjorn vindt dat Bas geen gewenste winnaar

Nog meer verkiezing praat, dit keer heeft Bjorn het er met Rowena over. Bjorn vindt namelijk dat Bas geen gewenste winnaar is. Hij ziet liever andere mensen winnen…

Mocht Bas Utopiaan van het jaar worden wil hij het geld wel schenken aan de stichting. Wel op zijn eigen voorwaarden, vertelt hij aan Cees. Bas wil zelf kiezen waar het geld naar toe gaat. Of is het dan geen schenken meer? vraagt hij zich hardop af. Volgens Cees is dat geen probleem. Bas mag best de regie in eigen handen houden. Ondertussen hebben Rowena en Bjorn het ook over de Utopiaan van het Jaar verkiezing. Bjorn zegt dat hij vindt dat Naomi en Gabriëlle het meer verdienen dan Bas. Wat hij dan wel weer kan waarderen aan Bas is dat hij zo zijn eigen gang gaat, maar dat is geen reden voor mij om op hem te stemmen voegt hij eraan toe.  Maar wie hij het ook niet gunt is Mark, van mij krijgt hij geen stemmen gaat hij verder. Het afgelopen jaar heeft hij mij zoveel f*cking bullsh*t geflikt. De enige keer dat hij nog een stem van mij krijgt is bij een nominatieronde. Niet voor de Utopiaan van het jaar. Het is dat ik de messen er zelf uitgehaald heb, anders zaten ze nog in mijn rug. Dus Mark, hell no. Ook vindt Bjorn dat niet maar één iemand Utopia 2015 heeft gemaakt. Ze hebben het samen gedaan. Zal Bjorn voor Naomi en Gabriëlle gaan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *