Gabriëlle ergert zich aan andere bewoners

Gabriëlle ergert zich aan andere bewoners

Gabriëlle heeft wat irritaties, ze ergert zich namelijk aan andere bewoners. Steeds meer dreigen er namelijk naar huis te gaan als er iets staat te gebeuren of gaat veranderen…

Buiten besprak ze dit met Naomi. De twee zaten gezellig op de schommelstoel en Gabriëlle begon het gesprek. Volgens Gabriëlle moet iemand die constant zegt dat je naar huis gaat gewoon gaan. Naomi geeft vervolgens toe dat zij zelf ook heeft gedreigd. Al is het wel met wat anders, Gina kwam naar me toe en zei dat ze de studio en de kapsalon weg willen, omdat het niets oplevert, maar het levert wel wat op. Als ze de studio weg willen dan gooi ik alles eraf. Dan pleur ik alle foto’s van de webshop af, alle foto’s van de courant af en dan zien ze het maar voegt ze er geirriteerd aan toe. En dat was nodig volgens Naomi, want dan zien ze tenminste dat je wel verschil maakt. En dat Bas nu in de studio slaapt is geen probleem volgens haar. Die kan er zo weer uit in januari als er weer fotoshoots zijn. Zal het probleem opgelost zijn als er huisjes komen? Wie weet is er dan meer ruimte in de loods?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Merel at 08:07

    Naomie dreigt dus ook net als die andere om weg te gaan!! Chanteren is hun allen met de paplepel in gegoten dus!!! Ga dus weg allen die het zeggen om te vertrekken om welke reden dan ook!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *