Nicole denkt dat haar beste tijd in Utopia erop zit

Nicole denkt dat haar beste tijd in Utopia erop zit

Gisterenavond was het verkiezingsdebat. Iedereen mocht zijn zegje doen waarom hij of zij de titel verdient. Daarna wordt er nog gekletst door Gabriëlle en Nicole, de twee besloten dit in bed te doen.

Daar vertelt Nicole aan Gabriëlle dat ze niet goed in haar vel zit. Gabriëlle reageert niet verbaasd, het is je plek niet meer he? Nicole ontkent niet en zegt dat ze merkt dat haar enthousiasme afneemt. Ik wil mezelf nu niet veranderen in een rot mens die alles gaat tegenwerken voegt ze eraan toe. Maar aan de andere kant weet ze bijna zeker dat Ivan niet met haar mee gaat en dat vind ze wel moeilijk. Ik zie daar zo erg tegenop wat het moeilijk maakt om knopen door te hakken. Gabriëlle begint nog over de vriendschap tussen haar en Nicole de laatste tijd anders is, maar Nicole wil het daar nu niet meer over hebben. Daarna kletsen de twee verder over het Utopiaan van het Jaar debat. Nicole denkt dat de strijd zal gaan tussen Ivan en Gabriëlle. Meerdere bewoners hebben aangegeven tijdens het debat dat ze het geld willen geven aan het goede doel, mochten ze winnen. Maar Gabriëlle en Nicole vinden het politiek correcte antwoorden. Zij willen best iets weggeven, maar de rest willen ze houden. Als je het wint, dan verdien je het toch? aldus Gabriëlle.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *