Stem online op de Utopiaan van het jaar!

Stem online op de Utopiaan van het jaar!

Het moment is eindelijk daar! Als premiumpaspoort houder kun je vanaf NU je stem uitbrengen op de Utopiaan van het Jaar. Via deze link kun jij je invloed uitoefenen en daarvoor heb je 24 uur de tijd.

Puntentelling
De ranking van de smsjes wordt omgezet naar 50 punten. Dus stel dat een inwoner 10% van de stemmen krijgt, dan ontvangt deze inwoner 10 % van 50 = 5 punten. Er zijn in totaal 100 punten te verdelen; 50 van de kijker (via sms) en 50 van de inwoners én Premiumpaspoort houders. De inwoners verdelen allen 3 stemmen, 45 stemmen in totaal en de Premiumpaspoort houders zijn samen goed voor 5 stemmen. Op wie stem jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *