Ivan houdt zijn verwachingen laag voor de verkiezing

Ivan houdt zijn verwachingen laag voor de verkiezing

Tijd voor weer een portie verkiezing praat, dit keer tussen Ivan en Rowena.

Rowena begint tegen Ivan over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Verwacht jij wel een paar stemmen Ivan vraagt ze. Ivan antwoordt dat hij zijn verwachtingen laag houdt, zo word ik niet teleurgesteld voegt hij eraan toe.  Ik zou het prachtig vinden als ik stemmen krijg. En als ik de waardering krijg. Wie vindt dat nu niet leuk? Voor mij is het een gevoel van waardering, een schouderklopje. Dat is altijd mooi. Maar je moet het niet verwachten. Rowena geeft toe dat ze het moeilijk vind om mensen teleur te stellen. Je kunt immers niet op iedereen stemmen. Je gaat ook mensen blij maken, maar je gaat ook mensen teleurstellen. Ook al zeggen sommige: ja ik verwacht niets. Ga je me teleurstellen? lacht Ivan. Maar daar laat Rowena niets over los…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 16:06

    Wat werken betreft mag hij Utopiaan van het jaar worden , maar als hij zijn grote mond eens hield en iets meer uit handen gaf en respect had voor vrouwen mag hij het worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *