Nicole wil een puppy regelen voor Ivan

Nicole wil een puppy regelen voor Ivan

Drie januari is Ivan jarig en Nicole weet zeker dat zij hem heel erg blij zou maken met een puppy. Ze is achter de computer gekropen en hard op zoek naar een geschikt hondje.  Nicole zoekt het internet af om een geschikt hondje te vinden. Het liefst wil ze een puppy wat gered is. Na verschillende telefoontjes lijkt het niet te lukken. Zo had Nicole een meneer aan de lijn die al kijkers kreeg maar mocht het niet door gaan zou hij het laten weten. Mopperend gaat Nicole verder op zoek, waarom zou je niet willen dat jouw pup de beroemdste pup van heel Nederland wordt vraagt ze zich af. Na nog meer telefoontjes lukt het nog steeds niet, maar ze geeft niet op. Uiteindelijk lijkt ze iets gevonden te hebben. Het gaat om een puppy van 10 weken oud. De verkopers lijken er geen probleem mee te hebben om het diertje op de verjaardag van Ivan te komen brengen! Missie geslaagd? Wordt vast en zeker vervolgd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anonymous91 at 15:13

    hopen dat dit niet doorgaat, een hond daar in die gekkenhuis is een slecht idee

    en dit is het stomste idee ooit van Nicole, ook allang in beeld gebracht door Laura B en pas door Gina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *