Gina en Wim doen niet mee aan huisjes experiment

Gina en Wim doen niet mee aan huisjes experiment

Nog meer nieuws over het huisjes experiment van Bas en Rowena. Die twee willen huisjes op het terrein maken en de loods voor andere doeleinden gebruiken. Er wordt veel over gesproken en ook Wim en Gina doen dat. Zij lijken niet mee te willen doen, hoe dan ook ze blijven in de loods.

De twee spreken elkaar bij Le Luifel, Gina begint het gesprek. Ze vindt het belangrijk dat iedereen zelf kan kiezen waar ze willen slapen. Stel iemand houdt van rust en komt net in een kletskamer terecht, hoe ga je dat dan doen? Iedereen moet genoeg ruimte krijgen en een fijne slaapplek voegt ze eraan toe. Je moet ook best een grote ruimte hebben, want anders zit je nog allemaal bij elkaar. Wim is het helemaal met haar eens. Lieve Gien begint hij,  ik ga nergens heen! Ik blijf mooi in dat hoekje. Ik ga gewoon rustig nergens heen benadrukt hij. Volgens Gina is Utopia een project voor vijftien mensen. Je wil weten hoe die mensen samen leven, dat maakt het ook spannend. Het maakt het er niet leuker op als iedereen gemakkelijk weg kan lopen voor zijn problemen. Wim is het roerend met haar eens. Ik irriteer me echt dood aan die bende sluit hij het gesprek af. De weerstand lijkt op te lopen, hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anonymous91 at 18:29

  Goed Zo Gina mijn toppertje

  hopen dat die huisjes niet doorgaan

  beste JDM, als je geen kijkers wil verliezen, dan laat je de huisjes niet doorgaan

 2. Hyl at 15:56

  Goed zo gina en wim,
  Lekker in de loods blijven
  Het opperen van huisjes slaat nergens op, je krijgt groepjes en zal een tamme boel worden dus minder kijkers
  Of john de mol dat zal willen?

 3. Hannah at 14:51

  Ik heb de uitleg van Rowena en Bas gisteravond gevolgd en ik heb begrepen dat de huisjes dan als slaapkamer worden gebruikt.
  Dus “leven” in de loods en ga je slapen dan ga je naar het huisje. Omdat de meesten in Utopia liever op bed liggen, worden de gesprekken vaak daar gevoerd i.p.v. dat je dit normaal op een stoel of bank doet in de woonkamer.
  Thuis zit je toch ook in de woonkamer met elkaar te praten en niet op je slaapkamer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *