Benjamin is onzeker

Benjamin is onzeker

Benjamin en Ivan hebben vanmorgen post ontvangen. Helaas kunnen we daar vrij weinig over zeggen, het leek allemaal positief te zijn. Wellicht komen we er later op terug zodra we meer horen. Echter maakt iets anders Benjamin wel onzeker. Namelijk de rol die hij vervult in Utopia, hij besprak dit met Mark.

Dit deden de heren buiten, voor Benjamin is het niet helemaal duidelijk wat zijn rol is. Ik ben idealist. Ik wil serieus Nederland een beetje mooier maken voegt hij eraan toe. Ik vind het belangrijk dat de sfeer in de groep goed is en dat ik zelf ook goed in de groep val. Laat ik je één tip geven antwoordt Mark, geen stemmen krijgen, dat is niet positief! En drukt Benjamin op het hart dat hij meer op de voorgrond moet treden. Zelf krijgt hij bijna altijd stemmen en daardoor valt hij tenminste op. Dan weet je ook waar je aan moet werken. Je moet gewoon meer je bek open trekken voor je ideaal voegt hij eraan toe. Benjamin begrijpt deze woorden wel, dit stond ook in de post die ik ontvangen heb. Ik kan het er alleen maar mee eens zijn. Wel vertelt hij grote plannen te hebben voor de foundation en daarvoor moet ik misschien het roer helemaal omgooien. Mark steekt Benjamin nog een hart onder de riem door aan te geven dat Utopia 2016 echt zijn jaar gaat worden. Benjamin moet zich gewoon 2000% gaan focussen op de foundation. En als de andere bewoners hem daardoor even iets minder aardig vinden dan is het voor een goed doel. Doe ook eens iets geks! Trek een t-shirt aan met het bankrekeningnummer van de foundation erop of zo. Benjamin bedankt Mark, het is even een goede trap onder mijn hol. Zo voor het begin van 2016 weer even mijn vizier op scherp.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 14:39

    Er is een groot verschil tussen een idealist die zijn/haar idealen uitdraagt en anderen voor die idealen wil enthousiasmeren door het goede voorbeeld te geven, zoals Armanda deed.
    Of idealisten die “Nederland een beetje mooier willen maken” (in hoeverre dit mogelijk is vanuit Utopia) maar daar geld van een ander voor nodig hebben!
    Maar anderen, met dit geld, maatschappelijk bewust maken is natuurlijk een nobel streven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *