Rowena wil huisjes plan doorpakken

Rowena wil huisjes plan doorpakken

Het huisjes plan wordt veel besproken in Utopia, iedereen heeft er wel wat over te zeggen en niet iedereen lijkt het ermee eens te zijn maar Rowena wil doorpakken.

Rowena is benieuwd of de groep daadwerkelijk uit elkaar valt als iedereen een eigen plekje krijgt, maar denkt dat de huisjes er voorlopig nog niet komen. Iedereen moet meedoen, echt met zijn vijftienen dit gaan ondernemen, dan pas kan je spreken van een experiment zegt Rowena tegen Gabriëlle. We willen het experiment doorvoeren van buiten de loods slapen gaat ze verder. In de wellness, studio en cordwood. En als je een jurt  hebt, daar passen acht man in. Maar een jurt kost 3k. Ook met Ramona bespreekt Rowena nogmaals het idee. Ramona vindt het een interessant experiment en wil het best proberen, maar vanaf wanneer? vraagt ze door. Dat is nog onbekend antwoordt Rowena, er moeten eerst wat projecten in de loods worden afgerond voordat ze dit daadwerkelijk gaan proberen. Zal dit nieuwe experiment slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Maris at 03:46

  Je kan de loods ook uitbreiden dmv aanbouw. En daar geluidsdichte slaapkamers van maken.
  Mooie badkamer met lik bad. Er is van die oude loods nog zo veel moois te maken.
  Zoveel plannen kun je nog bedenken.
  Wel goed dat bas en Rowena doorpakken. Maria

 2. Hannah at 15:00

  Waarom maken ze niet van een huisje een slaapkamer voor de mensen die niet tot 3.00 uur midden in de nacht wakker willen liggen door “luidruchtige nachtuilen”?
  Je hebt mensen die door alles heen slapen en mensen die van elk geluid wakker worden, voor de laatsten is zo’n aparte slaapruimte toch ideaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *