Napraat over brainstormsessie Utopia 2016

Napraat over brainstormsessie Utopia 2016

De inwoners hebben de hele avond gepraat over 2016. Maar Bas komt niet toe aan zijn plan over het bouwen van huisjes op het Utopia terrein. Sommige bewoners zien de mini-loodjes wel zitten, maar er zijn ook bewoners die het plan maar niks vinden. Volgens Nicole zijn het halve plannen, terwijl er nog zo veel dingen moeten gebeuren. Ze vindt het geen samenleving als iedereen zijn eigen plekje heeft. De bewoners die tegen zijn denken dat er groepjes gaan ontstaan als je huisjes gaat bouwen. Bas denkt dat veel bewoners voorstander zijn om de huisjes te bouwen, hij denkt ook dat de huisjes niet heel duur hoeven te zijn. Het zal geen tienduizenden euro’s gaan kosten voegt Bas eraan toe. De discussie over de huisjes barst dan helemaal los en de bewoners besluiten een klein centraal te houden over de huisjes. Nicole komt met het idee om de loods uit te breiden, zodat iedereen wel in de loods blijft maar wel een eigen plekje krijgt. Ze lassen een korte pauze in, Ivan, Wim en Nicole gaan samen naar buiten en praten  verder over de huisjes. Ivan denkt dat ze de anderen hun gang moeten laten gaan, dan komen ze er wel achter of het werkt. De drie spreken af dat ze de andere bewoners hun gang laten gaan om te zien hoe het afloopt. Wanneer de bewoners een korte pauze hebben gehad gaan ze weer verder. Rowena vraagt aan Ivan wat hij van het idee vindt, hij is positief, er moet soms ook vernieuwing komen, maar vraagt zich alleen af of het haalbaar is. Bas krijgt de tijd om zijn plan te pitchen voor de groep. De huisjes lijken er dan toch te komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Johanna at 03:39

    Gratis caravans op marktplaats, deze net als la luifel ombouwen, ben je voor een paar euro klaar…
    Wat is het verschil met nu? Er zijn nu ook 3 slaapkamers. Groepjes zijn er ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *