Bas en Rowena hebben een apart plan

Bas en Rowena hebben een apart plan

Er is nog wat nieuws van gisteren wat we nog even inhalen. Het was immers tweede kerstdag en wij hebben ook niet optimaal bericht kunnen geven. Zo hebben Rowena en Bas een apart plan voor het Utopia terrein. Maar of het ook doorgevoerd gaat worden? Wellicht tijdens Utopia 2016?

De twee lijkt het wel wat om huisjes te maken, dan kun je bijvoorbeeld ook een woonkamer maken zodat de rest rustig kan slapen wanneer zij willen. Rowena vertelt aan de groep dat ze vannacht met Bas in de studio lag en ik voelde die rust. Ik zat zo knus in een huisje, dus toen zei ik hoe leuk zou het zijn om allemaal kleine huisjes te hebben. Maar of groep dan nog een geheel blijft, is iets waar Naomi haar bedenkingen bij heeft. Maar dat moet je toch creëren aldus Rowena. Naomi begint mee te denken, eigenlijk moet je van de loods een soort plaza maken. Hier in de plaza ben je dan de hele dag en ’s avonds ga je dan pas weer naar je eigen plekje. Ook Gabriëlle is enthousiast, ik zou het verschrikkelijk enig vinden zegt ze dan ook. Bas denkt dat de groep niet uit elkaar valt want hij was toch al niet van plan iedereen een eigen hutje te geven. Het is niet dat je allemaal een eigen huisje krijgt. Het worden gewoon huisjes voor twee of drie personen legt hij aan Naomi uit.Cees denkt dat het een goudmijntje is. Dan kun je de B&B gasten kwijt in de loods. Dat scoort als een gek voegt hij eraan toe. Mark is het er ook mee eens, je kunt dan zelfs de hele loods verhuren aan stuk of twintig man voor het hele weekend. Nicole denkt er anders over, en spreekt Gabriëlle aan. Jij hebt alleen maar gezeurd toen de vide werd gebouwd. Die gebouwen komen niet zomaar uit de grond. Daar moet aan gewerkt worden en dat kost mankracht en energie. En dit horende van mensen die naar mijn idee het minst met dingen als klussen bezig zijn, vind ik een beetje vreemd voegt ze eraan toe. Rowena zegt dat ze het wel begrijpt maar waar een wil is is een weg. Er wordt nog even door gefantaseerd maar of het ook werkelijkheid wordt gemaakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 12:16

    Dat word niks, idd wat nicol zegt, er moet gebouwd worden en de meiden die het harts roepen doen daar geen fluit aan
    Als je verdeling wilt met de groep, moet j e dat gaan doen, wat een dom gedoe !!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *