Bas, Ramona en Rowena gaan ook campagne voeren

Bas, Ramona en Rowena gaan ook campagne voeren

Na de campagne van Naomi om meer stemmen te werven voor de Utopiaan van het jaar verkiezing gaat Bas het gesprek aan met Ramona. Een nieuwe reclame campagne is geboren!

Ramona vertelt tegen Rowena dat Bas gelijk naar haar toe kwam toen Naomi’s reclame actie erop zat. Bas wil namelijk ook iets gaan ondernemen. Ramona lijkt het ook wel wat en dus hebben ze een plan bedacht. Bas wil mee doen, hij wil met zijn drieën voegt ze eraan toe. Rowena reageert ook enthousiast met een gilletje. De dames beginnen gelijk wat te verzinnen. Zo lijkt het de meiden wel wat dat om als nieuwe bewoners mee te doen aan de campagne. Gabriëlle doet misschien ook wel mee verwachten de dames. Gabs zei al als een nieuweling mee doet dat het dope zou zijn vult Ramona aan. Maar wat willen de meiden gaan doen? We horen dat ze ook een gigantisch spandoek willen. Maar dat is nog niet alles, ze willen  alle muren met flyers bedekken. Zelf lijkt het erop dat de dames voor Bas gaan als ze mogen stemmen. Maar Ramona wil Gabriëlle natuurlijk ook niet vergeten. En Rowena wil op haar beurt Ivan en Bjorn niet vergeten. Zal het spannend worden? We zijn benieuwd hoe deze campagne uitgevoerd gaat worden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *