Cees gaat de financiën doen

Cees gaat de financiën doen

Cees wordt ingewerkt op de financiën, dit heeft hij laatst met Mark afgesproken. Een paar dagen later besluit de oudste bewoner van Utopia het gesprek aan te gaan met Rob…

Cees is namelijk bang dat Rob boos is en dat hij daarom de financiën krijgt. Cees hoorde van Mark dat Rob graag wil dat Cees de financiën gaat doen. Maar Cees is bang dat er iets achter zit. Terwijl Rob zijn post aan het schrijven is spreekt Cees hem aan. Stoor ik je vraagt hij.  Ik hoorde van Mark dat jij wil dat ik met hem de financiën ga doen. Dit is zonder hard feelings hoop ik? voegt hij eraan toe. Rob antwoordt rustig dat hij toch geen zin in dat gezeik had. Ik ben het gaan doen omdat ik dacht dat als Mark weggaat, we met een probleem hebben legt hij verder uit. En eerst zou het overgedragen worden en toen weer niet. Ik heb er eigenlijk nog nooit echt zin in gehad geeft hij toe. Ik weet dat jij het graag over wil nemen en ik wil je die kans ook geven. Zonder wrok of verbogen agenda… Cees neemt dus de financiën over, maar voorlopig blijft Mark het nog doen. Cees is dus een back up zullen we maar zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 16:51

    Het is te hopen dat er volgend jaar een nieuwe komt die echt kan boekhouden.
    Cees mocht van Rob niet mee doen, omdat hij nu geen zin erin heeft mag hij het wel doen.
    En maar zeggen Cees en Rob doen niks , nee Rob wil niks doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *