Naomi promoot zichzelf

Naomi promoot zichzelf

We zijn alweer een paar uur verder en hebben nog geen Utopia nieuws vermeld. Tijd om dus weer wat in te halen, we gaan even terug naar eerder vanmiddag. Er kwam namelijk een vrachtwagen het terrein op met flink wat getoeter. Een grote vrachtwagen om een bewoner te promoten, in dit geval Naomi.

De helikopter actie waar Naomi eerder aan dacht lijkt dus niet gelukt te zijn. Echter is de vrachtwagen wel geslaagd en doet dan ook een ronde over het terrein. Met een grote foto en de tekst stem op mij probeert ze zichzelf te promoten voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Maar sommige bewoners vonden de actie niet zo leuk. Al wordt er wel gelachen, Mark merkt op dat er nu echt mensen voor gaan. De strijd was eerst tussen Ivan en Bas maar nu zijn daar Naomi, Gabriëlle en Nicole bij gekomen. Het wordt nu echt spannend voegt hij eraan toe. Ivan houdt een beetje afstand van de groep samen met Nicole. De twee besluiten een sigaretje te roken. Ik dacht dat het wat leuks was merkt Nicole op. Maar leuk voor die meid voegt ze eraan toe. Sommige bouwen een Utopia op en sommige maken een poster zegt Ivan sarcastisch. Als Nicole naar binnen gaat, loopt ze tegen Gabriëlle te gemoed.. Game is on! We gaan strijden! zegt Gabriëlle enthousiast. Ik had gehoopt dat de sfeer gezellig zou  blijven antwoordt Nicole. Ramona roept vervolgens naar Nicole dat zij denkt dat het best gezellig kan blijven. Omdat er nu drie mensen chagrijnig op een bankje zitten nu! schreeuwt Nicole terug. Gabriëlle en Ramona zijn verbaasd. Echt? vraagt Ramona. Is de sfeer nu verpest? Hoe zal de rest van de dag lopen? En wat vond je van deze campagne bedacht door Naomi?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hyl at 16:58

  Ze is wel weer ingenomen met zichzelf hoor, als een kleuter staat ze te gillen,
  Denkt ze nu echt dat ze kans maakt met haar koningegedrag? En die paar fotos die ze maakt? Nounounou

 2. anneke at 16:21

  Wat zal dat wel niet gekost hebben , of ze moet mensen buiten UTOPIA kennen die een vrachtwagen hebben die dit voor haar doen.
  Misschien is dit wel een kado van Giorgio en denkt ze echt dat ze gaat winnen met het niks doen, ja fotoos maken .
  En wat een jaloers stel Ivan en Nicole , het kan nog gezellig worden de laatste dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *