Cees en Mark over de verkiezing

Cees en Mark over de verkiezing

Nog meer praat over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Een nieuwe dag is inmiddels begonnen en ook dan ontstaan er weer nieuwe gesprekken over. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de kasteeltuin en Mark besluit even pauze te nemen. Daar komt hij Cees tegen en al snel begint het gesprek.

Cees zegt dat hij weinig stemmen voor Mark verwacht. Ik ga zelf niet vol geeft hij toe, dat is ook niet verstandig. Behalve als je één persoon in gedachten hebt. Iemand moet gewoon iets betekenen voor de groep in welke vorm dan ook. Diegene moet er echt uitspringen. Jij bent een goed voorbeeld gaat Cees verder. Je bent er altijd, werkt hard, doet de financiën, je hebt humor en doet dingen. Mark knikt met een lach en heeft nog wel een aanvulling. En ik luister dat heb ik ook steeds meer gemerkt. Maar ook Mark komt met complimenten aanzetten. Hij vindt dat Cees goed is aangepast aan de groep. Als er iets op het hart ligt zeg je het ook gewoon. Al zeg je het af en toe een paar keer te veel. Dan beginnen ze over de kasteeltuin. Volgens de heren gaat dat niet werken. Het is gewoon niet praktisch en ook de fotostudio van Naomi zal wat meer gebruikt moeten worden. De heren hebben hun zegje weer gedaan en gaan verder met wat ze aan het doen waren… Het was gewoon een goed gesprek zonder al te veel inhoud…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 15:35

    Zeg maar …Gewoon stemmen ronselen voor zichzelf. Mark wel heel erg. Die praat iedereen naar de mond.Echt een slijmbal. Iets van een ander zeggen waar die persoon niet bij is .Maar niet tegen de persoon zelf zeggen. En cees??? Ach wat moet je daar van zeggen……..mm mm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *