Bjorn is achter het grapje van Bas gekomen

Bjorn is achter het grapje van Bas gekomen

Bas heeft een grap uitgehaald met Bjorn. Volgens hem en Cees zou hij namelijk seksueel gefrustreerd zijn dus heeft Bas Bjorn ingeschreven op een datingssite. Bjorn is er inmiddels achter gekomen…

Bjorn ziet per toeval een mail van de datingsite waarop Bas hem gister heeft inschreven. En dit wist Bjorn dus nog niet, mafklappers! roept hij Bjorn lachend. En zegt vervolgens tegen Benjamin dat hij er zeker van is dat Bas achter het plaatsen van het profiel zit. En nu er een mailtje komt dat zijn profiel aangevuld moet worden met onder andere een profielfoto wordt er veel duidelijk voor Bjorn. Ik kreeg net een mailtje van de wandel date. Heeft Bas gewoon een foto van mij als boxer erop gezet! De datingsite zei dat dit geen speciale plek is voor boxers! Bas hoort het en grapt dat ze dan maar een andere foto moeten zoeken. Bjorn speelt mee en is het er wel mee eens. Wat is er nou mis met een boxer die graag wil wandelen vraagt hij zich af. Gelukkig is het grapje van Bas in goede aarde gevallen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. DeWandeldate at 17:43

    Hallo Bjorn, als je je ooit nog eens serieus wilt inschrijven bij een datingsite: DeWandeldate is niet eens zo’n gekke keuze. We richten op wandelaars, fietsers en andere actieve outdoor sporters. Jouw box-foto was niet zo geschikt als Profielfoto, als Actiefoto had ie wel gekund.

    Maak er wat van, daar in Utopia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *