Gina denkt dat ze Utopia gaat winnen

Gina denkt dat ze Utopia gaat winnen

We blikken nog even terug op gisterenavond laat, Mark en Wim hadden onder andere een gesprek over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Gina zou het spel niet snappen volgens de heren en denkt zelfs te gaan winnen…

Eerder hadden Rowena en Cees een kort gesprek over wie Utopiaan van het jaar wordt. Hierbij komt al gauw de naam van Bas naar boven. Rowena zegt dat Bas bewust is waar hij is. Hij is TV, hij maakt TV, maar hij doet ook wel wat voor de diertjes. Ik vind het knap voegt ze eraan toe. Maar Cees zegt dat dat logisch zou moeten zijn. Als je dieren hebt, moet je er goed voor zorgen, dat vind ik niet zo bijzonder. Maar vind je niet dat hij bijdraagt? vraagt Rowena, Waarom is Bas zo populair dan? Cees weet dat wel, omdat hij overal schijt aan heeft en zijn eigen ding doet. Dat vinden mensen prachtig. Hij is niet bang, voor niemand. Heleboel mensen zijn bang voor Ivan en doen precies wat hij zegt. Bas niet. Niemand heeft grip op hem en dat spreekt mensen aan. Ik vind dat ook heel knap van hem. Daarom staat hij ook in mijn rijtje.

Nog wat later zaten Wim, Gina en Mark te kletsen over de spannende verkiezing. Gina geeft toe dat ze haar stemmen wil verdelen en ziet daarnaast ook geen rede waarom ze zelf het niet zou kunnen winden. Mark vindt dat Gina logisch na moet denken en is heel duidelijk. Als door jouw twee stemmen ik geen Utopiaan van het jaar wordt, ga ik er één januari uit.  Maar hou er lekker over op, ik snap jouw denkwijze af en toe echt niet zegt hij gepikeerd. Even later zitten Mark en Gina alleen. Volgens Mark snapt Gina het spel nog niet, ze denkt dat ze gaat winnen! Meent ze dat serieus vraagt Wim verbaas. Ja antwoordt Mark, no offense maar ik denk het niet voegt hij eraan toe. Gina denkt echt dat ze net zoveel kans maakt als ik. Ja zegt Wim theoretisch maakt iedereen 1/15e kans. Maar zoals ik het zie heb je een Mark, Ivan, Bas en een Nicole. Ja antwoordt Mark en dan gaat het niet om het feit dat ik haar vriend ben, maar als ze wil dat ik win, moet ze toch zeggen ik geef jou drie stemmen. Wim is het wel met hem eens, als ze wil dat je wint wel. Als ze jou maar één stem geeft verkleint dat jouw kans… Volgens Mark wil Gina ook kans maken, En als ik dan tegen haar zegt dat ze erover op houden dan zegt Gina weet je wat? Dan krijg je nul stemmen. Volgens Wim zal het zo’n vaart wel niet lopen. Maar Mark denkt er anders over, ik ken Gina ik zie haar ervoor aan dat ze me gewoon nul stemmen geeft…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 14:07

  wat heeft Gabriëlle nou helemaal gedaan in Utopia, afvallen en trainen, wat geld kost, ik zie haar niet zo veel doen behalve af en toe mensen van haar wijze raad voorzien, (snap je)hahaha.
  En Gina, dat is een lachertje, daar wil ik het niet eens over hebben.
  Sommige mensen krijgen het nog druk de laatste dagen, ze moeten gaan uitkienen aan wie ze hun stem geven om er zelf beter van te worden, wat een hufterig gedoe zeg. Naar mijn mening verdient o.a. Wim het om Utopiaan van het jaar te worden, en Bas ook wel. En op 31 december om 12 uur s,nachts gewoon ophouden met Utopia, het is allemaal niet echt en niet leuk meer. Ivan en Nicole moeten onderaan eindigen, de praatjesmakers, Ramona is alleen maar gekomen om af te vallen, wat doet Rob eigenlijk, zie ze altijd op dat blauwe bankje zitten of een beetje lopen, nee de gezelligheid is er vanaf.

 2. ah at 13:55

  Sinterklaas maakt net zo veel kans als Gina. Er zijn maar twee personen die in mijn ogen kans maken;Ivan en Gabrielle. En ik gun het hun beide.

 3. anneke at 11:22

  Dat vriendjes gedoe vindt ik maar raar ,zo van ik ben he vriend of vriendin dus ik wil 3 stemmen maar terug kunnen de meiden het wel vergeten.
  Maar Nicole geeft Ivan volgens mij wel 3 stemmen want als ze het niet doet wordt hij boos,dat zie je wel nu hij met haar gaat praten hij begint bang te worden geen 3 stemmen te krijgen.
  Wat heeft Gina nu gedaan ja de bewoners geknipt maar voor de rest niks
  Zag haar oliebollen verkopen wat duur ,en dat geschreeuw van haar je zal weg lopen dan naar haar toe gaan.
  Ivan mag winnen om het werk wat hij heeft gedaan alleen dat dominante gedoe niet en Bas voor de humor die hij bracht

 4. Wil at 11:09

  Wat Is gina toch een kreng, en ze denkt te winnen ,hoe dom!!!!!!!!! En hoe ze weer tegen mark doet, walgelijk, en Mark laat het maar gaan, ook dom, ze verdient een schop onder dr kont als ze zo doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *