Ramona ergert zich aan Cees

Ramona ergert zich aan Cees

Ramona is begonnen met afvallen, ze wil net als Gabriëlle flink wat kilo’s kwijt.De andere bewoners helpen waar ze kunnen zo ook Cees. Maar Cees lokt juist frustraties uit bij de nieuwste bewoner. En zoals ze zelf zegt, de manier waarop hij dat soms doet is f*cking vervelend…

Aan Bjorn legt Ramona uit wat haar zo irriteert. Cees komt steeds bij Ramona staan als ze iets te eten pakt, waardoor ze zich aangevallen voelt. Dat vind ik gewoon vervelend. Dat vind ik geen steun voegt ze eraan toe. Ik weet zeker dat hij het goed bedoeld. Dan komt Cees naar haar toe. Hij wil het nog even duidelijk maken dat hij niets wilde zeggen, toen Ramona eerder vandaag een toetje klaarmaakte en zij gepikeerd reageerde.Ramona antwoordt dat ze het zo opvatte omdat het al vaker is gebeurd. Op dat moment vond ik het erg vervelend. Cees benadrukt dat hij de goede bedoelingen erbij had. Ik kwam aanlopen en had verder geen bijbedoelingen. Oke Cees zegt Ramona, dan is het een miscommunicatie geweest. Hierbij lijkt het afgesloten te zijn maar dat is dus niet zo. Wat later op de avond wordt het voorval door Rowena en Gabriëlle opgerakeld. Ook de dames is het opgevallen hoe Cees het eetgedrag van Ramona in de gaten houdt. Rowena zou er gek van worden, vertelt ze aan Gabriëlle. Ik zie nu al dat de irritaties bij Ramona beginnen op te spelen. Gabriëlle begrijpt de frustratie heel goed als je ergens mee begint wat je niet bent gewend, is alles je te veel. Iedereen moet haar met rust laten besluit Gabriëlle, ze moet haar eigen weg vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ah at 13:49

    Wat Cees doet is goed. Gewoon bovenop zitten en in de gaten houden wat ze eet. Niet mooi voor Ramona maar wel goed. De andere Utopianen moeten gewoon in de gaten houden wat ze eet. Begin is moeilijk. Maar als de eerste kilo’s eraf zijn dan gaat het veel sneller en beter. Het beste Ramona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *