Cees gaat niet meer op Ivan stemmen

Cees gaat niet meer op Ivan stemmen

Nog een gesprek van gisterenavond laat. Dit keer tussen Cees en Bas over de Utopiaan van het jaar verkiezing. De heren spraken er buiten over op het rokersbankje…

Cees vraagt zich af wat de ideale Utopiaan is. Ik vind het moeilijk. Ik ben al meerdere keren geswitcht geeft hij vervolgens toe. Daarna vraagt Cees aan Bas wat de ideale Utopiaan voor moet stellen. Dat zijn drie letters. B-A-S grapt Bas. Cees lacht en zegt dat hij eens na zal denken of hij daar reden voor heeft. Bas probeert hem over te halen, ik ben er altijd voor de mensen die het nodig hebben. Ik ben er voor Stiff, Armanda, Ramona en jou geweest in het begin. En ik heb geprobeerd er ook voor Rolf te zijn voegt hij eraan toe. Het duurt niet lang voor het gaat over het verdelen van de stemmen. Ik geef er eentje aan jou, Gabs en Mark Geeft Cees toe. Ik ga niet meer op Ivan stemmen omdat we eerder een meningsverschil hadden. Bas weet het nog niet zeker. Hij twijfelt tussen Ivan, Gabs, Cees en Rowena. Maar wat me ook heel grappig lijkt is om vol op Nicole te gaan. Die gaat toch niet winnen voegt hij er lachend aan toe. Of vol op Bjorn gaat hij verder. Dan moeten beide mannen nog harder lachen. Het lijkt Bas een grappig idee om zijn stemmen als een nominatie stem te gebruiken. Bas wordt een beetje melig van die prestatiedrang. Al lachend zegt hij tegen Cees, om iemand dan eerst helemaal af te branden en daarna te zeggen en daarom krijg jij drie stemmen voor Utopiaan van het Jaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:35

    Ik zie Bas er nog voor aan ook om op iemand te stemmen die toch niet kan winnen, maar stem net als de stelletje op degene waar je mee optrekt en verdeel de stemmen anders kan ze nog winnen en dat gun je haar to h niet . Denk aan je zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *