Post voor Mark en Bas

Post voor Mark en Bas

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en deze begon goed voor Bas en Mark. Mark is zelf naar de brievenbus geweest en haalt er flinke stapels uit. Weer terug in de loods overhandigt hij één stapel aan Bas en de rest houdt hij voor zichzelf. Mark krijgt flink wat berichten van het thuisfront maar ook een grote knuffel die hij gelijk overhandigd aan Gina. Bas werd wakker gemaakt door Mark dus besluit hij er maar uit te gaan om zijn post door te gaan nemen. Als de koffie gepakt is gaan beide op de bank zitten om alles eens door te nemen. Kerstkaarten komen te voorschijn, met leuke wensen en boodschappen. Vooral de oma van Mark heeft het een en het ander te zeggen maar zoals ze zelf schrijft kan ze niet vrijuit spreken. Bas krijgt leuk bericht van zijn moeder, zo heeft ze met oma de dance battle terug gekeken. En krijgt Bas commentaar over zijn kledingstijl. Kortom de post was positief te noemen, en al had Bas de meeste post mag dat de pret niet drukken. Bericht van het thuisfront is altijd goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *