Naomi uit haar frustraties tegenover Ivan

Naomi uit haar frustraties tegenover Ivan

Naomi en Ivan hebben vanmorgen de dieren verzorgd. En tijdens de verzorging hiervan moest Naomi even haar frustraties kwijt. Ze zit namelijk ergens mee.

Naomi vertelt dat ze met haar studio zit. Deze heb ik nodig de komende periode en er ligt steeds troep in. Op die manier komt er nooit iets van terecht. Ik word steeds van hot naar her gestuurd en ik weet niet wat ik ermee aan moet geeft ze dan toe. Ivan denkt dat haar studio zo wordt gebruikt omdat Naomi niet veel boekingen heeft. Anders is het zonde voegt hij eraan toe. Naomi zegt dat het voor haar voelt alsof er geen ruimte voor haar is en ze steeds door iedereen wordt weggestuurd. Ik doe best veel voro Utopia, en het was toch mijn fotostudio? Deze moet dan gewoon beschikbaar zijn. Ik doe meer dan alleen maar fotoshoots. Ik moet elke keer klaarstaan, maar ik moet alles pikken! Dan zoeken jullie het maar uit zegt ze kwaad. Ivan probeert een oplossing te zoeken voor haar probleem en Naomi geeft aan dat ze zich onderdrukt voelt. Ivan oppert dat ze voor zichzelf op moet komen en dat ze verandering wil. Naomi lijkt het een goed idee te vinden maar is alleen bang dat ze het niet goed kan overbrengen omdat ik hoog in mijn emoties zit. Waarom denk je dat ik af en toe twee dagen niets zeg? antwoordt Ivan. Soms lukt het hem ook niet redelijk te blijven maar dat weerhoudt hem niet om irritaties uit te spreken. Zou Naomi binnenkort in opstand komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 14:11

    Idd niet veel boekingen, 1x pmd? En dan dat hok op eisen, ja voor haar portfolio te maken, was net ook weer bezig , cabs krijgt instructies en mag vooral niks zeggen. Naomi voelt zich heel wat met haar bekakt gedrag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *