Naomi vraagt Nicole om advies

Naomi vraagt Nicole om advies

Naomi heeft vanmorgen haar ongenoegen al geuit tegenover Ivan over haar fotostudio. De studio wordt in haar ogen gebruikt waar het niet voor nodig is. Wat later vandaag besluit Naomi het met Nicole te bespreken en haar om advies te vragen.

De dames zitten in de woonkamer en Naomi begint over haar studio. Bij jou gaan ze er toch geen aardappels in knallen vraagt Naomi nadat ze haar ongenoegen nogmaals geuit heeft. Mag ik heel eerlijk zijn antwoordt Nicole, dat komt ook omdat ik er best wel veel aan gedaan heb. En ik het altijd zelf schoonhoud. Naomi lijkt verbaasd en zegt dat ze er ook de hele week gestaan heeft. Nicole gaat rustig verder. Ik zeg alleen dat je weinig initiatief toont om het daar netjes te houden .Dat is mijn visie waarom mensen denken het maakt niet uit ze is er toch nooit. Naomi is het er niet mee eens, en benadrukt dat ze juist wel alles opruimt. En dat dat in de kapsalon van Gina ook weinig gebeurd maar wel altijd netjes blijft. Vervolgens staat ze boos op en zegt er klaar mee te zijn. Je vraagt om mijn mening roept Nicole haar na. Naomi roept na dat ze er niets meer van wil horen. Nee lekkere houding Naomi top, zucht Nicole haar na. Als het weer wat rustiger is gaat Nicole het gesprek aan met Naomi. Volgens Nicole moet ze wat harder worden, zich harder opstellen. Naomi antwoordt daar geen zin in te hebben. Ik ben de discussies moe. Nicole snapt het wel maar benadrukt dat het verdomme haar fotostudio is. Zal Naomi wakker geschud zijn door deze duidelijke woorden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Wil at 16:03

  Naomi hoopt ergens gelijk te krijgen maar gelukkig niet gelukt
  Het filmpje spreekt voor zich dat ze alleen met zichzelf bezig is in dat hok, walgelijk,

  Wat is ze toch naief en nog zo een kleinkind, als ze haar zin niet krijgt gaat ze janken of schreeuwen en loopt weg.

  • Hyl at 16:36

   Bbbbrrrrrrrrr. Gewoon weg lopen dat helpt als je je zin niet krijgt, nog even stampvoeten kijken of dat helpt, wat een kindergedrag
   Ga ajb naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *