Treurig vooruitzicht voor eend Face?

Treurig vooruitzicht voor eend Face?

Eerder vandaag kreeg Bas positief bericht van de vogelopvang. Eendje Face zou terug komen naar Utopia. En zojuist is dat ook gebeurd maar al snel lijkt het geen leuke hereniging te worden…

Want Face ziet er niet zo gezond uit als dat dierenliefhebber Bas gehoopt had. Het gaat nog steeds niet goed en de meneer van de dierenambulance legt uit dat Face steeds weer omvalt. Dit komt door een ontsteking in het hoofd die nu is doorgetrokken naar de nek. Door het gewicht van deze ontsteking valt Face steeds naar achteren. Het is een soort evenwichtsstoornis en heeft nu geen controle meer over zijn lichaam. Bas houdt Face vast en lijkt verdrietig door dit nieuws. Ook Duck de andere eend komt even kijken. Bas vraagt of het niet beter is om Face weer terug te sturen. Dit is heel triest en sneu voegt hij eraan toe. Het eendje mag nu niet alleen zijn omdat hij steeds zijn evenwicht verliest. De meneer van de dierenambulance is het daar wel mee eens. Dit veranderd niet antwoordt hij. Het zou goed kunnen dat hij de rest van zijn leven er last van heeft. Bas en de meneer van de dierenambulance besluiten te bellen. Face zo in Utopia laten blijven heeft geen zin. Ik word er gewoon een beetje naar van merkt Bas op. Misschien is het beter hem uit zijn lijden te verlossen. Uiteindelijk krijgt Bas Eric te pakken die hij nodig heeft. Alles wordt nog eens doorgesproken. De eend wordt niet van zijn lijden verlost, Face gaat even terug naar de opvang met de hoop dat alles beter zal gaan. Volgens Eric komt Face er bovenop als het zo gaat zoals het nu gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 18:38

    Heel sneu voor Bas en dat dier maar die kan je daar niet houden ,laat dat beestje slapen dit kan echt niet en het gaat alleen meer kosten.
    En geen nieuwe meer

  2. Elisabeth at 16:54

    Zoals ik al dacht, sterrenkijkers ziekte. Snap die dierenartsen niet. Heb een kip gehad, die het kreeg, die moesten we direct laten inslapen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *