Rowena, Gabriëlle en Naomi over de verkiezing

Rowena, Gabriëlle en Naomi over de verkiezing

De Utopiaan van het jaar verkiezing komt steeds dichterbij. Ook Rowena denkt erover na maar ze weet nog niet echt op wie ze moet gaan stemmen. Daarom besluit ze het gesprek aan te gaan met Gabriëlle en Naomi.

De dames zitten lekker bij de openhaard en Rowena begint over de verkiezing, op wie gaan jullie stemmen vraagt ze. Gabriëlle antwoordt nog niet te weten op wie ze gaat stemmen. Ik twijfel nog heel erg voegt ze eraan toe. Ook Naomi vertelt dat ze het nog niet weet. Ik vind dat meerdere mensen Utopiaan van het jaar moeten worden voegt ze eraan toe. Rowena en Gabriëlle zijn het wel met haar eens. Maar wat maakt iemand nou eignelijk Utopiaan van het jaar vraagt Rowena zich af. Ja antwoordt Naomi, want ieders Utopia is natuurlijk anders. Dus om welke reden gaat men straks eigenlijk stemmen? Krijgt iemand de meeste stemmen omdat hij of zij al lange tijd in Utopia zit? Of krijgt iemand de meeste stemmen omdat hij of zij het afgelopen jaar de meeste inkomsten heeft gegenereerd? Verder vertelt Rowena dat ze ook twijfelt op wie ze gaat stemmen. Ik heb er wel zes gaat ze verder en zal ze hoogst waarschijnlijk verdelen. Ik denk dat heel veel mensen gaan verdelen dit jaar antwoordt Naomi. Of ze komen er in de laatste week achter dat ze moeten stemmen om iemand een kans te geven… Wat denken jullie zal het spannend worden dit jaar?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *