Breaking, Ivan vindt een belangrijke mededeling

Breaking, Ivan vindt een belangrijke mededeling

Ivan vond een koffertje bij de poort, een Utopia koffer. Ivan weet gelijk dat er iets aan de hand is dus roept iedereen bijeen. Zodra iedereen zit leest Ivan een brief voor.

“Beste Ivan,

Gefeliciteerd met Utopiaan van het jaar en de staatskas. Er zitten drie enveloppen in en jij mag beslissen welke drie inwoners een beloning verdienen. Het zijn drie bedragen van 5000, 2500 en 1000 euro. Deze bonus kun jij gebruiken om initiatieven in Utopia te kunnen verwezenlijken of in de staatskas storten. Het moet in Utopia ten goede komen. Veel geluk en wijsheid toegewenst. Oh en je kunt het zelf niet aan jezelf geven. “

Cees oppert een rondje te doen zodat iedereen zijn zegje kan doen wat hij of zij met het geld zou willen doen. Ivan vindt dat wel een goed idee, hij heeft een uur de tijd om een beslissing te maken. Aan de hand daarvan kan ik makkelijk een beslissing maken. Er wordt geopperd om het geld in de staatskas te doen en daarna op het gemak te kijken waar het geld naar toe gaat. Zo beslis je er met zin allen over. Uiteindelijk wordt er besloten dat iedereen denk tijd heeft en alsnog zijn zegje kan doen. Om 13:00 uur komt iedereen weer bijeen om er nog eens over te praten. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gerry at 16:20

    Waar zou de 5.000 naar toe gaan…..?

    tevens wil ik bij deze de personen die ons van deze utopia nieuwtjes voorzien, bedanken en een schrijfvol 2016 wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *