Ivan had bezoek aan het hek

Ivan had bezoek aan het hek

Wat is er gisteren nog meer gebeurd? We zullen het hier kort omschrijven zodat je weer helemaal bij bent. Ivan heeft een mooie speech gehouden waarin hij iedereen bedankte. Het was een flinke speech maar al snel werd hij onderbroken door Gina. Er staan namelijk mensen aan het hek! Iedereen rent vervolgens naar buiten en Ivan haast zich over het hek om te kijken wie het allemaal is. Er ontstaat een flink gegil, er is muziek en verder is er weinig van te verstaan. Maar dat het de winnaar van Utopia goed doet is één ding wat zeker is. Ivan bedankt iedereen en blaast handkusjes richting de bezoekers aan het hek. Wil je weten wat er allemaal nog meer is gebeurd? Check onderstaand filmpje dan even.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:30

    Heel leuk dat hij gewonnen heeft ,maar ik hoop wel dat hij nu eens niet zo gaat schreeuwen .
    Wie weet er al wie er uit gaat .
    Alle schrijvers hier alvast een gelukkig nieuw jaar , en Thom hoop je volgend jaar ook hier te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *