Bekijk de Utopiaan van het jaar verkiezing terug

Bekijk de Utopiaan van het jaar verkiezing terug

We hebben gisteren al uitgebreid geschreven over de Utopiaan van het jaar verkiezing en hoe Ivan de uiteindelijke winnaar van Utopia 2015 is geworden. Het was een flinke lap tekst die je hier nog eens terug kunt kijken maar heb je liever beeld? Geen probleem! We hebben wat filmpjes zodat je de gehele verkiezing nog eens terug kunt kijken. Is dat nog eens leuk op oudjaarsdag? Een lekker begin van de ochtend zullen we maar zeggen. We danken andere Utopia fans voor het opnemen van de filmpjes!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *