Ramona gaat Bas vertellen dat ze hem leuk vindt

Ramona gaat Bas vertellen dat ze hem leuk vindt

We blikken nog even terug op gisterenavond, Ivan is Utopiaan van het jaar 2015 geworden en dat werd vanavond dan ook feestelijk gevierd. Na het feestje werd er in bed nog gezellig gekletst. Zo kletst Bas bij Gabriëlle in bed en ligt Ramona bij Naomi en Rowena. En over de laatste twee gaan we het nu even hebben. Zo wordt Naomi’s vriendje Gio besproken maar natuurlijk ook Bas. Naomi vertelt eerst giechelend over haar relatie met Gio en hoe deze begon. Daarna begint ze over Ramona natuurlijk doelend op Bas. Gaat het wat worden vraagt ze, ga je nog iets ondernemen? Ramona antwoordt dat ze niet denkt dat Bas hetzelfde voelt als zij voor hem. Naomi zegt dat ze dit best uit wil zoeken maar Ramona wil dat niet ze is bang dat daardoor de vriendschap kapot zou gaan. Rowena heeft ook wat raad, laat het rustig over je heen lopen. Volgens Ramona is dat nogal moeilijk. Ik ben er teveel mee bezig en ik ben bang voor wat er komt geeft ze dan toe. Misschien moet ik gewoon wat meer  tijd met de ladies doorbrengen? Rowena antwoordt dat ze de focus moet verleggen. Ik vind het gewoon heel eng geeft Ramona vervolgens toe. Je moet je geen zorgen maken benadrukt Rowena. Bas zal je altijd met respect behandelen. De verliefde dame is niet gerustgesteld. Ik ben in alles sterk, maar ik ben een sukkel in de liefde. Uiteindelijk besluit ze toch om het Bas te gaan vertellen. Zouden haar gevoelens wederzijds zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *