Ramona zat er doorheen

Ramona zat er doorheen

We blikken nog even terug naar gisteren want Ramona zat er namelijk doorheen. En dit besprak ze met Gabriëlle.

De twee gingen het gesprek aan in de horecakeuken. Ramona praat over haar verblijf in Utopia. Ze had het zwaar en heeft zelfs een moment gehad dat ze dacht dat ze naar huis wilde. Of te wel haar 24 uur aanvraag in te dienen. Ik mis mijn dierbaren voegt ze eraan toe en dan met name mijn moeder. Ook ben ik erg benieuwd hoe ze thuis over mij denken. Gabriëlle hoort het zo aan en benadrukt dat zij het ook zwaar heeft gehad in Utopia. Dat is eigenlijk ook niet meer dan normaal. Ramona verzekerd dat ze toch niet meer naar huis gaat. Ik heb hier nog veel dingen af te maken. Niet alleen het afvallen maar ook het theater. Ik ga hier sowieso niet weg. Hopelijk helpt het bezoek van Ramona aan een extra oppepper!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 01:49

    Dacht even dat ik naar obese aan het kijken was hert afslankprogramma , maar bleek toch utopia te zijn. Wat mij opvalt is dat de meeste die in dit programna meedoen ook bij dat ene programma huppeldepup het soort waargebeurde nederlandse programma. Meedoen .

  2. CJ at 12:03

    Ramona zit er net in en zit er nu al door ach ,wat een slappe hap,waarvoor denken ze niet na voor
    dat ze Utopia in gaan, of is het toch voor de publiciteit, boeien maar wel vervelend voor de kijker
    zo’n slappe hap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *