Rowena en Armanda weten voor wie ze gaan

Rowena en Armanda weten voor wie ze gaan

De grote vraag van vandaag is welke potentiële bewoner er mag blijven, Ramona of Angela. De bewoners spreken er dan ook vanzelfsprekend over. Zo ook Rowena en Armanda, de dames lijken hun keuze al gemaakt te hebben…

Weet je al op wie je gaat stemmen vraagt Rowena aan Armanda. Armanda knikt en Rowena vraagt op Ramona? Armanda knikt wederom ja. Ik vind die andere ook heel erg leuk hoor maar… Rowena onderbreekt haar, ze denkt dat Ramona zich beter aan kan passen. Ze weet van aanpakken en ik vind het sterk dat ze die workshop al heeft gedaan. Dat is heel knap hoor aldus Armanda. Ze kan iedereen wel aan. Rowena denkt dat ze het niet makkelijk zal krijgen, dat heeft niemand namelijk. Ik vind ze ook heel lief, Angela vind ik ook lief hoor maar op een andere manier. Communicatief is ze sterk maar we hebben best wat sales mensen. Dus voor mij wordt het Ramona omdat ze zo heel lief is. Ja zeker weten antwoordt Armanda, ze brengt ook iets concreets en is heel leuk. Ze heeft ook al iets neergezet volgens Rowena. Als Ivan erbij komt staan vraag Rowena of hij het al weet. Ivan knikt bevestigend… Het is nog even afwachten, zal het spannend worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:01

    Ze doet nu veel (Ramona) zodra ze erin zit zal het wel niks worden net als alle voor gangers.
    Laat eens een oudere iemand erin komen dus Angela , de bewoners willen alleen leeftijd genoten erin waarom eigenlijk zijn de oudere mensen niet goed genoeg .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *