Een spannende dag voor Ramona en Angela

Een spannende dag voor Ramona en Angela

Een nieuwe dag is aangebroken en het is een spannende dag. Met name voor Ramona en Angela want vandaag mogen de bewoners besluiten wie er definitief mag blijven en wie er zal moeten vertrekken…

De nieuwelingen waren er al vroeg bij, ze deden mee met de verzorging van de koeien. Dit deden Ramona en Angela samen met Naomi en Stefanie. Als de verzorging erop zit besluiten Naomi en Stefanie nog even terug hun bedje in te duiken. Maar Ramona en Angela besluiten nog even te kletsen. Het is vandaag een spannende dag, ze pakken dan ook een dekentje en gaan op het rokersbankje zitten. Hoe voel jij je vraagt Angela vervolgens. Ik vind het wel spannend antwoordt Ramona, het is 50/50 schat ze in. Maar dat ze het lastig in te schatten is wie er mag blijven wordt al snel duidelijk. Beide vinden zichzelf ook goed in de groep passen. Het draait nu echt om waar de bewoners naar zoeken aldus Ramona. De groep denkt aan het groepsbelang. En dat maakt de keuze best lastig. Als ze namelijk puur op de persoon af een keuze moeten maken, dan is het voor het duo makkelijker denken de twee. En dan wordt het gesprek verstoord, de koeien zijn ontsnapt. De twee besluiten de dieren terug te drijven met enige hulp van de anderen. Als de dieren weer netjes in de wei zijn nemen Angela en Ramona plaats in de schommelstoel. Angela denkt dat zij kan zorgen voor balans in de groep. Zij staat voor een stukje volwassenheid en ze kan ook commercieel iets bijdragen. Ramona ziet zij als een oplaadpunt voor de bewoners De theateroefeningen hebben de groep echt goed gedaan en dit soort activiteiten kunnen ze goed gebruiken in de toekomst, volgens de Angela.  Tijd om af te wachten, vandaag wordt er besloten wie er mag blijven. Maar hoe laat is ons tot op heden nog niet duidelijk…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 15:47

    Het zal me verbazen als Angela blijft, want ik las net dat ze dronken was gisteravond, ze heeft 1,5 fles wijn op en was vanmorgen in de koeiestront gevallen, zodat haar jas nog even gewassen moest worden ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *