Wordt Utopia bestuurd door Nicole en Ivan?

Wordt Utopia bestuurd door Nicole en Ivan?

Bas en Armanda hebben even afgezonderd van de groep. De twee kunnen het goed vinden met elkaar en delen alles over Utopia. Armanda heeft blijkbaar eerder gezegd dat iedereen in Utopia werkt in het familiebedrijf van Nicole en Ivan, maar dat moet het voor Bas niet zijn. Volgens de Armanda komt dit omdat zij het beeld creëren dat zij de boel ownen. Het voelt voor haar alsof ze met zijn tweeën de koning en de koningin zijn.

Misschien moeten zij dan maar eens verstoten worden oppert Bas. Armanda is het hier helemaal mee eens, hiërarchie is voor haar not done en ze heeft zelf helemaal niets met hiërarchie, in welke vorm dan ook. In Utopia is status, volgens Armanda, gebasseerd op het feit wie er het langst is. Nu de nieuwe hier zijn heb jij een hogere status zijn de woorden die iemand tegen de Armanda heeft gezegd. Ze heeft hier helemaal niets mee en wil niet zeggen wie haar dit vertelt heeft. Bas is wel blij dat Ivan in Utopia is, maar Nicole mag van mij wel naar huis met haar deprimerende gedrag. Jaloers en kinderachtig, dat zag je al met het dansen voegt hij eraan toe. Daarom zou het voor Bas leuk zijn als hij de Utopiaan van het Jaar verkiezing wint. Het zal voor hem voelen als een soort van payback. Al verwacht de dierenvriend niet veel stemmen van zijn mede bewoners. Dan komt Mark binnen en verstoort het gesprek.  Dus hoe dit verder afloopt is nog even de vraag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Tineke at 17:47

  Zet hem op bas en Armanda jullie hebben helemaal gelijk, ik denk daar al heel lang zo over. Dus stoot ze van die troon waar zij denken op te zitten, het zij hele dominante figuren het word tijd dat het een keer daadwerkelijk een groep gaan vormen , maar dat hoeft niet constant soms mag je echt voor je zelf kiezen of even een groepje in de groep hebben dit is soms nodig om iets te bespreken. Dit moet niet door 2 mensen bepaald worden. Dus gogogo

 2. anneke at 13:28

  Nicole en Ivan zijn zeker de baas daar : Nicole besliste dat Ivan niet sexy mocht dansen ze is erg jaloers dus Ivan deed het niet.
  En Ivan beslist alles daar dus ieder een volgt hem trouw omdat ze bang zijn voor hem.
  Nicole kreeg een stem van de thuis kijkers en ze bedankte haatelijk de kijkers .

 3. joze at 22:30

  Roddelen doen ze allemaal in utopia! En Nicolle is een naar mens.
  Samen met Gabrielle, is Nicolle vaak negatief over bewoners en streamers/ t.v. kijkers.
  Ze zijn allebei ook vaak grof in de mond en werken doen ze, net als de meesten daar,
  ook niet.
  Armanda probeert wel te veel haar mening op te dringen aan anderen, dat is ook
  vervelend.

  • Marja at 11:23

   Helemaal met Joze eens. De hele kluit is daar aan het roddelen. Nicole voelt zich hoofd van utopia. Al voegt ze totaal niets positiefs toe

 4. Rina at 22:06

  Ik ben het helemaal eens met de vorige schrijvers, wat roddelaars zijn ze toch .
  De dieren zet ze op een wolk en de mensen om haar heen trapt ze de grond in.

 5. gea at 21:02

  Is drie-eenheid uit elkaar , moest Cees er ook niet bij zijn . Ze bespreken toch alles met elkaar met zo’n smerig grijnsje op de muilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *