Baalt Nicole omdat ze te weinig aandacht krijgt?

Baalt Nicole omdat ze te weinig aandacht krijgt?

Bas en Armanda zijn samen de kas aan het schoonmaken. Armanda vertelt over Nicole. Het klikt de laatste tijd niet tussen de twee en ze weet niet zo goed hoe ze hiermee om moet gaan.

Nicole heeft laatst tegen Armanda gezegd dat zij teleurgesteld is in haar. Volgens de Nicole heeft Armanda de verwachtingen niet waargemaakt. Rowena nam het tijdens dit gesprek voor Armands op en zei dat Nicole zelf voor de Armands heeft gekozen. We kozen ook allemaal voor Tineke, antwoorde Nicole toen onaardig. Armanda weet nu niet of ze het gesprek aan moet gaan met Nicole. Zij vindt haar namelijk nogal intimiderend en bot en ze is bang dat het gesprek daardoor een verkeerde wending neemt.

Wat de Armands vooral stoort is dat Nicole haar zag als de nieuwe Nicoline. Nu Armanda heel anders blijkt te zijn is de tattooqueen teleurgesteld. Zo oneerlijk, ik ben gewoon Armanda zegt ze boos tegen Bas. Ik denk dat Nicole liever een “nepidealist” in huis had gehad. Zo’n iemand die alleen maar zat te praten en het niet doet.Volgens Bas is het allemaal jaloezie. Nicole baalt ervan dat zij weinig in de aandacht staat, beaamt Armanda. Het kickboksgala, daarna de danswedstrijd en nu is de veganlifestyle een hot topic. Kinderachtig volgens Bas, Kom op, je bent 31 voegt hij eraan toe.

De twee denken dat Nicole populaire bewoners probeert weg te werken, zodat Ivan Utopiaan van het jaar wordt. Ze vinden allebei dat ze de verkeerde keuze hebben gemaakt met stemmen. Ze hadden Nicole op de bank moeten zetten. Maar de twee denken dat de Nicole het op dit moment voor haarzelf aan het verpesten is. Ze graat haar eigen graf inderdaad aldus Bas. Hij vindt dan ook dat zijn Armands niet met Nicole moet gaan praten. Armanda oppert dat Bas zijn tekenen doorzet, omdat ze weet dat Nicole daarvan baalt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 15:53

    Ik zou ook helemaal gestoord worden van die tofu met dat eeuwige gezeur over het vega gedoe. Ik ben er ook helemaal klaar mee. Ze kan over niks anders praten, heeft ze geen andere hobby’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *