Familiebezoek voor Mark

Familiebezoek voor Mark

De dag is erg positief begonnen voor Mark want hij mag vandaag familiebezoek ontvangen. Ze kwamen al vroeg in Utopia langs waarschijnlijk omdat het vandaag 5 december is. Zijn ouders, tantes en twee nichtjes komen gezellig langs. Als de auto het Utopia terrein op komt ontvangt Mark ze dan ook hartelijk. Hij is vanzelfsprekend blij om ze weer te zien. Snel gaat het gezelschap de loods in waar het niet lang duurt of er cadeautjes tevoorschijn worden gehaald. Zo is er overheerlijke taart die onder het gemak van een een kop koffie en thee genuttigd zal gaan worden. Er wordt ook gezellig bijgepraat over van alles en nog wat. Helaas is het moeilijk te volgen omdat de regie regelmatig de camera wisselt als het ergens over gaat wat we blijkbaar niet mogen horen. Wel gaat het er gezellig aan toe en de nichtjes beginnen nu ook een beetje te wennen aan de omgeving. Zij hebben Mark immers al een flinke tijd niet meer gezien. Ook Gina ontvangt verschillende cadeautjes van haar “schoon familie”. En er is zelfs aan de veganisten gedacht want de moeder van Mark heeft ook voor hen iets meegenomen! Mochten we nog aanvullingen over dit bezoek hebben zullen we dit bericht aanvullen. Hou de website in de gaten dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:16

    Dit zie je nu misschien toe vallig , bij andere bezoeken zie je iedereen hun verwelkomen wat is daar nu voor erg aan.
    Als hij er bij ging zitten is wat anders ,de bewoners gaan er altijd er even naar toe, oh nee het is Cees die er bij staat als Mark het niet wil stuurd hij hem wel weg .

    • Ann at 15:38

      Ja meneer cees staat er altijd met zijn snufferd bij, wil mooi voorkomen, bah overal mee bemoeien, ja meneer cees voelt zich heel wat, nu hij niet genomineerd is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *