De spanning bij Ramona neemt toe

De spanning bij Ramona neemt toe

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia. En deze begon al met wat spanningen. Op zich best logisch want morgen wordt er besloten wie er definitief mag blijven, Angela of Ramona…

Ramona en Rowena zitten na een heerlijk nachtje alweer vroeg in het kantoor. Rowena is benieuwd of ze al veel gesproken heeft met de genomineerden. Ramona vertelt dat dat nogal verschillend is. Ze maakt zich heel veel zorgen, dat ze moet gaan en dat zij niet wil. Met Wim eigenlijk niet, hij is heel rustig en relaxt. Maar ik snap het wel niemand wil naar huis gewoon. Rowena geeft nieuweling Ramona nog wel een tip, bedenk wat de andere voor de andere betekent en wat ie voor de BV betekent. En voor de stichting en de samenleving. En voor je persoonlijk natuurlijk. Dat zijn de dingetjes, stel je mag blijven, die je moet overwegen. Maar of Ramona er iets mee zal doen? Ze vind het verder erg spannend, morgen kan haar Utopia avontuur voorbij zijn of gaat juist beginnen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. gea at 13:32

  Rowena zegt dat zij moet kijken of diegene wel in het hele plaatje past, maar ik vind Bas echt nergens in passen hij doet altijd wat hij zelf wil en doet.

 2. maria at 13:25

  Ik ben bang dat Ramona zich geen zorgen hoeft te maken.Ik heb verschillende gesprekken gehoord dat de meesten voor ramona gaan. Daardoor blijkt maar weer dat mensen boven de 40 jaar geen kans in dit utopia maken. Blik terug op de laatste half jaar stemmingen.Bij de meeste 2 mensen die moesten strijden om een plaats in utopia en boven de 40 waren weg moesten. Ze kunnen een wat oudere persoon beter zo laten komen zonder competitie.Dus weer verkeerde keuze? Het voordeel is wel dat mijn beslissing om vanaf januari mijn paspoort op te zeggen gemakkelijker is geworden. Dit is geen utopia meer waar het mee begon. Ramona erin??????? Ik eruit en weg.We weten dan wel welke kant het op gaat.

 3. anneke at 13:10

  Ze mogen wel eens een verwarming in het kantoortje maken ,ik zie regelmatig daar mensen zitten met hun jas aan .
  Als je over Rowena en Ramona hebt ik zie op deze foto Naomi en Ramona zitten .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *