Angela is schuldig omdat Rob veranderd is

Angela is schuldig omdat Rob veranderd is

Nog meer nieuws van gisterenavond, echter met wat meer drama dit keer. We kunnen weer wat melden over Stefanie. Ze zat er zoals we omschreven al helemaal doorheen en dat werd later op de avond nog iets erger… Ze ziet nieuwkomer Angela als schuldige omdat Rob zo veranderd is…

Mark en Stefanie hadden een gesprek, ook hij heeft gezien dat het niet zo goed gaat tussen Rob en Stefanie en vraagt naar haar gevoelens. Ben je verliefd op hem? Stefanie schudt haar hoofd, ik vind hem een toffe peer meer niet. Maar de laatste dagen is het veranderd. Hij snauwt me af voegt ze eraan toe. Hij negeert me niet maar het zou me ook niets meer uit zichzelf vertellen. Ik ga hier echt kapot zegt ze bedroefd.  Mark heeft het met Stefanie te doen, hij zag haar eerder ook al breken bij Nicole. Maar aan de andere kant wordt een mogelijk afscheid makkelijker te behappen. Rob denkt er volgens Stefanie niet zo over. Hij is zo niet zichzelf, hij is kortaf en chagrijnig. Hij was zelfs aan het dansen gisteren  en dat hebben de twee nooit eerder gezien. De roddel gaat dat Angela Rob wel zou zien zitten, en dat hij haar het liefste in de loods zou hebben.Wat later gaat Stefanie het gesprek aan met Ivan. Daar vertelt Stefanie hetzelfde verhaal, hij negeert me een beetje. Ivan geeft haar vervolgens wijs advies, ga het zelf eens vragen aan Rob. Ik durf niet zegt ze aarzelend. Wie weet zien we de twee vandaag nog met elkaar spreken?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. CJ at 13:09

    Laat ze maar lekker naar huis gaan, Rob wil niets met d’r alleen als hij er behoefte aan heeft,
    als hij zo,n eerlijke kerel is moet die dat ook niet doen, Stefanie is toch een beetje labiel.
    Ze voelt d’r misschien beter thuis,dan kan ze verder met haar leven op de rails te krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *