Bas beseft ook dat hij mogelijk moet vertrekken

Bas beseft ook dat hij mogelijk moet vertrekken

We blikken nog even terug op gisterenavond, Bas en Cees hadden een gesprek over de eliminaties. Want niet alleen Stefanie vreest om naar huis te gaan, Bas beseft het nu ook. Het kan zo maar klaar zijn…

Wim zijn besef is er ook, maar hij lijkt er erg nuchter onder. Bij Bas is het kwartje nu ook gevallen, hij zegt tegen Cees dat hij misschien wel naar huis gaat. Dat lijkt Cees een beetje onwaarschijnlijk. Je hebt een leuke klik met de potentiële bewoners. En Stefanie laat de nieuwelingen liever links liggen voegt hij eraan toe. Bas lijkt het met Cees eens te zijn, het is echt dom van Stiff zegt hij. Terwijl Wim juist keihard gaat werken. Hij heeft bouwtekeningen gemaakt, hout besteld en werkt zich een slag in de rondte. Hij laat zien dat hij hier belangrijk is aldus Cees uit. Wie doet het anders? Loopt Stefanie het meeste gevaar?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  • gea at 15:58

   Vind je het normaal wat hij allemaal doet, mensen afluisteren, stiekum dieren regelen, blacklight huren, nee Bas moet zeker blijven, nou als er een niet normaal is ,is dat Bas.

  • Ann at 18:06

   En wie is ze?? Nou marja, ik weet niet hoe jij in leven staat en maatschappij, met niksdoen??? Bas namelijk wel.. En manupuleren, boel opstoken enz, net als cees..

 1. Ann at 14:21

  Ha. Ik hoop dat ivan wint en gea.. Ja wat voor waarde voegt. Bas toe aan utopia…. Niets niets en nog eens niets.. Ja liegen, manupuleren, en niets doen..

 2. Marja at 12:05

  Als nu net als vorig jaar weer de populairste bewoner eruit gaat is het helemaal duidelijk dat heel utopia fake is. Dan willen ze Ivan laten winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *